Od dwóch miesięcy szukam intensywnie pracy czy Włoclawek...

Od dwóch miesięcy szukam intensywnie pracy czy Włoclawek jest naprawdę taką totalną dziurą że o znalezieniu zatrudnienia można tylko pomarzyć? Ogłoszenia są ale tylko fikcyjne bo po wykonaniu telefonu okazuje się że już nie aktualne. Czyli wychodzi na to że trzeba mieć szerokie plecy żeby we Włocławku pracować.

12 komentarzy

kkkkkkkk

No a jak inaczej!!!

0 0
ID:11499

Stacha

Szukasz pracy od 2-ch miesięcy a ja szukam od 2-ch lat. Zero propozycji , jak masz układy to masz pracę.

0 0
ID:11504

solejukowa

Ja pracy we Włocławku szukam już 7 lat. Mam tutaj rodzinę i chcę tutaj żyć. Ale niestety. Raz udało się "zaczepić", ale jedynie na 3 miesiące - umowa zlecenie. Później zatrudniono kogoś bez uprawnień i nie po studiach. Bo łatwiej taką osobą manipulować.
Nie mam natomiast problemów z zatrudnieniem gdzieś "w Polsce". Obecnie odbywam rehabilitację, ale już niedługo czeka mnie kolejny wyjazd. I nie wiem czy jeszcze łudzić się nadzieją ,że kiedykolwiek tutaj wrócę na stałe.

0 0
ID:11507

winyl

A co potrafisz? Gdzie szukasz pracy? Jakie masz wykształcenie?

0 0
ID:11508

Bezrobotny

Pani która siedzi na kierowniczym stanowisku w Urzędzie Pracy już najwyższa pora jej podziękować -panie starosto

0 0
ID:11517

pracodawca

Re:solejukowa
W jakim zawodzie posiada pani uprawnienia ?

0 0
ID:11521

młodszy emeryt

To ja chyba jestem najlepszy, szukam pracy od 2001 roku. Wykształcenie: inżynier z 30. letnią praktyką w zawodzie. Reszta wszystko naj... z wyjątkiem biegłej znajomości języka angielskiego. Dzięki trybunałowi konstytucyjnemu przyspieszony emeryt.

0 0
ID:11527

Jeśli

Na niczym się nie znasz ,ale potrafisz ,,zarządzać'' to nadchodzi twój czas.Jesteś 100% kandydatem na stanowiska powyborcze .Wybierz tylko właściwą zgraję i kracz ,tak jak one .

0 0
ID:11535

iwadomino

Z wykształcenia jestem technik ekonomista przez dwa ostatnie lata przeszłam szkołę życia w firmie "xxx" ale jak doszłam do siebie to brakuje mi tego pędu i gonitwy poprostu nie jestem stworzona do roli kury domowej

0 0
ID:11554

leniwa

w moim życiu już nie takim krótkim co jakieś cztery lata jestem bez pracy .Jednak zawsze udawało mi się coś dla siebie znaleśc .Teraz jestem jednak pełna obaw bo jak ludzie wykształceni i młodzi mają z tym kłopot to kto zatrudni kobietę w średnim wieku ,która ma doświadczenie i zdrowie aby byc przydatnym pracownikiem ?

0 0
ID:11556

solejukowa

Pracodawco - w lepieniu pierogów ;)

0 0
ID:11561

winyl

Szukacie pracy, ivadomino pisze o jej braku, a na najprostsze pytania nie odpowiada. Co to za szukanie pracy?
czasem pomoc przychodzi znienacka - tylko zamiast narzekać trzeba chcieć pracować.

0 0
ID:11606

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA