Beatyfikacja "zamiast" - przywiozą fragment Popiełuszki....

Beatyfikacja "zamiast" - przywiozą fragment Popiełuszki. Jaka część ciała (organu, układu) zostanie przydzielona dla Włocławka? Proszę o anatomiczno - topograficzną informację. Czy ta część będzie miała odpowiednią rangę (np. czy będzie tam więcej tkanki nerwowej, czy -tfuj- jakiegoś nabłonka, albo tkanki łącznej?); myślę, że włocławianie swoją wiernością dla wartości zasłużyli na coś z górnych partii organizmu

3 komentarze

szuja

Jeszcze po śmierci męczą mena!Żydzi nie pozwalają na żadną ekshumacje i tyle.Zresztą tam zaraz zrobi fikołka i tyle będzie.

0 0
ID:11752

Oliwia

Jestem za beatyfikacja Jana Pawla IIgo ale przeciwna jestem temu jezeli chodzi o Popieluszke Podobno zamiast kropidla wozil bron dla mnie to nie jest pewne natomiast jest pewne, ze jako ksiadz podjudzal ludzi i mial charakter awanturnika. Jezeli jezdzil do Monachium to nie po to aby modlic sie. Szkodza tylka ze tak zle skonczyl

0 0
ID:11754

leniwa

Nie popieram broń Panie Boże tego co zrobiono z tym człowiekiem .zginął jednak nie za wiarę tylko politykę , a takich męczenników masa jest np wszyscy którzy zginęli w kopalni Wujek .czy dziś jeszcze jest taka ciemnota w narodzie aby wciskac nam taki kit .

0 0
ID:11765

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA