Dziwię się że bary pod Kowalem mają jeszcze klientów.Jak...

Dziwię się że bary pod Kowalem mają jeszcze klientów.Jak można spokojnie zjeść obiad skoro pełno tam śmierdzących prostytutek dowożonych przez bułgarskich i polskich alfonsów? Panienki niedomyte,śmierdzące na odległość.Wątpliwa przyjemność spożywania w takich miejscach.

18 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Skąd obywatel "wiosenny" wie, że One są "śmierdzące"? A czy pani z ZUS lub nauczycielka spędzająca weekend z "sympatycznym byznesiakiem" jest lepsza? Jest po prostu odrażająca, ot co. Tamta mówi prawdę - robi to, co robi. A takie coś? Udaje, udaje i jeszcze raz udaje. Udaje przede wszystkim przed sobą.

0 0
ID:11907

szuja

Temat jest bardzo śliski!

0 0
ID:11914

rysiek

"panienki niedomyte"
dobre.hehe.pan "wiosenny " chyba niezadowolony byl z uslug...

0 0
ID:11917

wiosenny do

zbuntowanego kaloryferka.Miałem wątpliwą przyjemnosć być w jednym z takich barów i za mną stanęła w kolejce jedna z tych pań.Nie oceniam jej za to że czym się zajmuje,napisałem to bo nie każdemu podoba się spożywanie obiadu w smrodzie(oczywiście jak widać po twoim wpisie). Polecam więc jakiś chlew zamiast baru czy restauracji.
Być może bierzesz te panie pod obronę i nie przeszkadza tobie jej fetorek bo widocznie nie stać ciebie na poznanie kobiety innej niż ta która uprawia seks za pieniądze.Prawdopodobnie dostałeś kosza od jakiejś pani z ZUS i teraz odreagowujesz to na portalu. Zamiast się buntować przeciwko wszystkiemu proponuję zmienić nick na pachnący swieżością kaloryferek,inteligentny kaloryferek itp.
Poza tym jakoś kaloryfer w odniesieniu do faceta kojarzy mi się z dobrze zbudowanym menem,nie zawsze bystrym i mądrym.Często pochodzącym z tzw. marginesu społecznego. Jak to mówią:duża klatka mały ptaszek,to z siłowni jest chłopaszek.

0 0
ID:11936

srrru!

Wiosenny, różne mogą być skojarzenia. Mnie np. kojarzy się z Wolskim i z "Srał wam w oko". Ekstra kawałek.

0 0
ID:11942

srrru

Coby nie być goło, że tak powiem, słownym. Zbuntowany Kaloryfer wymiata

.

0 0
ID:11950

wiosenny do ryśka

Jakoś nie przywykłem do organizowania show z prostytutkami w barze podczas obiadu. Może w twoim patologicznym środowisku jest to normą ale nie u mnie.

0 0
ID:11957

zbuntowany_kaloryfer

Nie będę po raz kolejny pisał nt genezy mojego nicka. Jeżeli jednak użyjesz google dowiesz się, że z karkowo - siłownianymi klimatami ma on tyle wspólnego co miś Coralgol z misiem grizzly hehehe

0 0
ID:11965

zbuntowany_kaloryfer

Tak, tak sruuu! Były piękne czasy w Jarocku... to się nie wróci niestety, ale powspominać miło.

0 0
ID:11967

Buratino

A myślałęm,żę już śpisz Szanowny Zbuntowany-Kaloryferze.Zmuszony jestem pisać pod innym nickiem bo coś poknociłem z rejestracja.Czekam na mazurka Dąbrowskiego do 4.00.Pozdrawiam.cyklista

0 0
ID:11968

szuja

Kaloryfer widzisz Gościu Ci kuku w oko zrobił.Powiem szczerze ,że ma całkowitą rację.Jak lubisz syfek to się tym nie chwal,bo nie ma czym.A tak w ogóle to zajrzyj do przeglądarki!!!!Buhahaha

0 0
ID:11973

observer

Popieram wiosennego w 100%.
Moim znajomym i mnie też nie pasowało kiedy jadłem obiad w barze a przy sąsiednim stoliku usiadły dwie śmierdzące bułgarki z równie obleśnym i śmierdzącym alfonsem.

0 0
ID:11977

MG

a ja proponuje jesc obiad w domu i po sprawie. chyba ze tez smierdzi...

0 0
ID:11990

do MG

Skoro proponujesz żeby jadać obiady tylko w domu to może zażyczysz sobie żeby alfons dowiózł ci pachnące prostytutki do domku? Chyba że w domku też śmierdzi i wolisz śmierdzące panie?

0 0
ID:11991

pazdzioch

Przychodzi chłop do weterynarza i się skarży:
- Panie doktorze moje świnie nie chcą żreć.
Weterynarz mu na to:
- Musi pan je zabrać do lasu i zrobić im dobrze.
Chłop szybko wrócił do domu, załadował świnie na żuka i jazda do lasu. Tam zrobił, co mu weterynarz kazał, świnie znów na żuka i jazda do domu.
Oczywiście świnie dalej nie chcą żreć. Wkurzony, że dał się tak nabrać leci znowu do weterynarza. Ten go uspokaja:
- Musi pan je zabrać do lasu w nocy, a nie w dzień, wtedy pomoże.
Chłop zaczekał do nocy. I znów świnie na żuka, do lasu i tam je przeleciał. Przyjeżdża nad ranem do domu, świnie zaprowadził do chlewa i zmęczony natychmiast zasypia.
Ze snu budzi go przerażona baba:
- Stary wstawaj szybko, wstawaj!
- Co, co!?
- Świnie!
- Żrą wreszcie?
- Nie! Siedzą na żuku i trąbią!

0 0
ID:11997

jp

śmierdzi? to nie zapraszaj do stolika

0 0
ID:12000

Normalny

Nie ma to jak bystrość internautów. Facet pisze o jednej sprawie a oni odpowiadają o zupełnie innych rzeczach.Czublandia.

0 0
ID:12038

domino 2

wiosenny akurat pochodze z tych stron jak ci cos tam smierdzi to zmien lokal chyba ze cie nie stac na inny !!

0 0
ID:17031

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA