Jak Państwo dają radę poruszać się po "polu minowym" w...

Jak Państwo dają radę poruszać się po "polu minowym" w naszym mieście? To już nie trawniki, to nawet chodniki są "zaminowane". Właścicielom pupili życzę "wpadek" na każdym dosłownie kroku! Z pozdrowieniami - mieszkanka zasranego Włocławka.

13 komentarzy

aBc

Nasuwa się pytanie: czy jest nadal sens utrzymywać Straż Miejską czy lepiej te duże pieniądze przeznaczyć na dofinansowanie policji ?

0 0
ID:11919

dadas

to już jest nudne

0 0
ID:11921

zbuntowany_kaloryfer

"Pola minowe" mają swoją dobrą stronę. Obywatele mogą trenować równowagę i uniki;), a poza tym, kiedy uważnie patrzy się pod nogi można znaleźć coś ciekawego hehe. Np. wczoraj znalazłem 5 zł;)

0 0
ID:11925

ja

NIE MA CO SIE PRZEJMOWAC!! BEDZIE SWIETNY NAWOZ NATURALNY TRAWNIKI BEDA ROSLY JAK NA DROZDZACH ZEBY PUPILKI MOGLY ROBIC SOBIE KUPKI

0 0
ID:11926

maria

Ponieważ właściciele piesów twierdzą, że nie muszą sprzątać kupek po swoich pupilkach, bo płacą podatki proponuję więc te podatki znacznie podwyższyć i zatrudnić za te pieniądze zbieraczy psich kupek

0 0
ID:11928

Sprzątająca

Słuchajcie, tyle krzyku jest o psie kupki. Ale dlaczego w momencie, gdy sprzątam po swoim zwierzaku inni patrzą na mnie jak na dziwoląga ?

0 0
ID:11934

do marii

właściciele psów chcą tylko,aby z tych podatków,które płacą zakupiono odpowiednie pojemniki i torebki,lub wyznaczono miejsce na każdym osiedlu,gdzie pies może spokojnie pobiegać i załatwić swoje potrzeby,psy są były i będą i te wpisy nic tu nie pomogą,jeżeli się coś wymaga to trzeba stworzyć najpierw warunki,na zachodzie tak jest od dawna i wszyscy są zadowoleni

0 0
ID:11935

leszek

moim zdaniem jedyny sposob, to kara dla wlasciciela, ktory nie sprzatnie po pupilu. Tak jest w uk, mieszkam tu i naprawde nie ma z tym problemu. Ludzie karnie tu sprzataja po czworonogach, nikt sie tego nie wstydzi i nikt nie chce placic wysokich kar. W parku czy gdziekolwiek mozna polozyc sie bez stresu na trawie. Wiadomo, ze czlowiek sie nie wypaskudzi. Naprawde jest to przyjemnie, gdy idzie sie czysta, zadbana ulica.

0 0
ID:11941

Stacha

Nie tylko Wloclawek jest zasrany w pięknym Wiedniu też możesz wdepnąć w gówno.

0 0
ID:11954

?

Do pracy rodacy a nie cały czas gderacie bo to żle to nie tak to srak

0 0
ID:11956

zbuntowany_kaloryfer

Właściciele psów płacą (przynajmniej teoretycznie) co roku podatek. Właściwie to za co płacą? A może by tak w momencie dokonywania opłaty dawać ludziom torbę jednorazówek do zbierania odchodów? Celem zachęty i wdrażania odpowiednich nawyków?

0 0
ID:11966

pazdzioch

oj zbuntowany kaloryferku chyba sam nie wierzysz w to co mowisz

0 0
ID:11982

jp

jeżeli Ja obywatel płacę podatki to znaczy też mam srać na ulicy

0 0
ID:11998

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA