Nasz hrabia Sikorski wystartowal do prezydentury (dla mnie...

Nasz hrabia Sikorski wystartowal do prezydentury (dla mnie wcale nie jest lepszy od Komorowskiego). Podczas wystepu w Bydgoszczy juz zapowiedzial ciecia w etatach (zrozumiale - musi wiecej zostac dla nich). Bedzie odwaznie bronil wysokich idealow w Europie (moze tu chodzi o bombardowanie Bialorusi). Zmodernizuje kraj (przypuszczam, ze w jego wydaniu to bedzie likwidacja szkol panstwowych, szpitali, rozwalenie reszty zakladow). Obiecywal, ze jak bedzie prezydentem to zakonczy sie misja w Aganistanie ale to przeciez on pchal naszych zolnierzy do tej rzezi. Oczywiscie nie ukrywal ze Ameryka jest dla niego wzorem. Ani slowa o sprawach socjalnych, sluzbie zdrowia, zmniejszeniu bezrobocia, polepszeniu bytu zwyklych ludzi. Ale co ja mowie, najwazniejsza to jest demokracja.

4 komentarze

Bez podpisu-

To tylko bzury dla głuchoniemych -nie obrażając nikogo -kto za te bzdury płaci ?

0 0
ID:11992

Mr.BetterKnow

Sikorski jest tak pro amerykański że równie dobrze mógłby startować na ambasadora USA w Polsce...USA to kraj który ostatnio zrobił chyba najwięcej złego dla świata...Wojny,kryzysy bankowy,wprowadzanie GMO,terroryzowanie małych krajów i kultur,porwania CIA i wiele wiele innych....Amerykański sen to tylko sen a pobudka może być bardzo szokująca...

0 0
ID:12002

szuja

Myślałem ,ze się znowu rozpłacze!To jest facet bez jaj.Buhahaha

0 0
ID:12005

zbuntowany_kaloryfer

Od spraw socjalnych, służby zdrowia czy zmniejszania bezrobocia to są wybierani przez nas posłowie, a nie prezydent!
Natomiast populistyczna gadka w wydaniu pIs mąci ludziom w głowach, że niby prezydent jest od wszystkich spraw. Ale nie dziwi mnie to, skoro w swoich wizjach postrzegają prezydenta jako wodza, pana życia i śmierci.

0 0
ID:12060

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA