CZy nie uważacie kochani że pan poseł Palikot przegina...

CZy nie uważacie kochani że pan poseł Palikot przegina ?najpierw obrażał jak by nie było Prezydenta wybranego w demokratycznych wyborach ,teraz chce doprowadzic do rozłamu w PO .Za kogo ten człowiek się uważa ?

10 komentarzy

pazdzioch

za milionera ekscentrycznego :} w przeciwienstwie do naszego filantropa

0 0
ID:12109

zbuntowany_kaloryfer

No fakt, na mój gust przegiął. "Niedobry to ptak, co we własne gniazdo sra" - jak zapodaje stare przysłowie.

0 0
ID:12112

cyklista 1

Pan Palikot może uważać sie za Aleksandra Macedońskiego,Czyngis-hana i Napoleona w jednej osobie co nie znaczy,że może obrażać głowę państwa-prezydenta.Bez względu na to jaka opcje polityczna prezentuje prezydent.Obrażanie prezydenta publicznie dowodzi braku minimalnej kultury osobistej i szacunku Tego osobnika.Zreszta publiczne - populistyczne wystąpienia Tego Pana np. z penisem w jednej a pistoletem w drugiej ręce stanowią ewenemet w wystąpieniach parlamentarzystów.Być może takie wystapienia skłonią inne partie polityczne do desygnowania ze swojego grona podobnych błaznów nadwornych.Skoro są królowie partii, to dlaczego nie mogą wystepować Stańczycy.

0 0
ID:12114

bóm

Pan Palikot ma rację i jest super. Moim zdaniem to On najbardziej nadaje się na to stanowisko, bo nie na kompleksów, a ponieważ ma kasę - jest w miarę niezależny. Nie będzie więc kradł, ani nie będzie pozwalał kraść innym. Zawsze mówi i pisze prawdę - nieraz gorzką - ale zawsze robi to w sposób zabawny i interesujący. Wśród znanych mi kandydatur nikogo nie mogę poprzeć i na żadnego nie zagłosuję. A na Palikota - chętnie.

0 0
ID:12115

osa

Ktoś tu pisze że Palikot nadaje się na prezydenta ,większego obciachu już by nie mogło byc

0 0
ID:12118

szuja

Palikot jest odzwierciedleniem obecnej Solidarności.Buhaha

0 0
ID:12120

Mam nadzieję

Że poseł Palikot już niedługo dołączy do grona ,,Lepperów ''-a jako zjawisko- to tak jak taki placek zostawiany przez krówki na łące ....z daleka nie widać ...

0 0
ID:12124

szuja

Tylko tę krowę na "zielonej" łące p. Tusk nieźle wydoił a i inni na przetworach zarobili.Czasem krowa jak to krowa musi się załatwić a więc placki na łące też są.Jak placki wyschną będzie dobry opał na grilla dla Kaczorka.Pozdrawiam solidaruszków.

0 0
ID:12133

Pytanie

A z czego nieroby ,oszołomy ,wszystkowiedzący politykierzy maja żyć ,kupować sobie wille nad morzem ,na Mazurach ,Suwałkach ,Kaszubach -muszą mieć ,,sponsorów'' hazardzistow,dobrodziejów ...

0 0
ID:12171

obserwator-prowokator

Dla mnie pan Janusz Palikot jest (chyba) jedynym normalnym człowiekiem w tej chorej polskiej polityce, którą uprawiają ludzie absolutnie pozbawieni wszelkie klasy, politycznej nie wyłączając. Swoją - wbrew powszechnej opinii - inteligentną ripostą, kpiną, ironią, często balansującą na granicy dobrego smaku, a nawet grubiańskim chamstwem totalnie obnaża bezdenność tych, co dzierżą władzę, uważając, że wiedzą jak się to robi. Wolę żeby Palikot nazywał urzędującego Prezydenta RP chamem (przecież w tym słowie naprawdę nie ma nic wulgarnego, ani obraźliwego) niż brat Pana Prezydenta publicznie porównywał mnie np. do ZOMO-wców tylko dlatego, że nie stoję tam gdzie on. Wolę kolorowe i często wesołe "happeningi" z koszulkami "za" a nawet "przeciw",publiczną degustacją alkoholu, sztucznymi penisami czy świńskimi ryjami niż pełne pogardy dla bliźniego, wygłaszane w mrocznej aurze ciemnej sali tyrady pseudointeligenta z Żoliborza, które niczego więcej nie czynią jak tylko szczują jednych przeciwko drugim, nieustannie jątrzą, insynuują i fałszywie oskarżają, a właściwie - skazują bez wyroku na wieczne potępienie.

0 0
ID:12325

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA