Macie jakiegoś swojego NOWEGO NIEZALEŻNEGO kandydata na...

Macie jakiegoś swojego NOWEGO NIEZALEŻNEGO kandydata na prezydenta ?-znane nazwiska z układu są wykluczone .

12 komentarzy

Oliwia

Wlasnie ja tez szukam kogos nowego, ktory zadba o moje zdrowie, rencistow, o podwyzke wynagrodzen (a co za tym idzie ustalenie minimum wynagrodzenia i oczywiscie maksymum), zalegalizuje usuwania ciazy, ulatwi bezplatny dostep do srodkow antykoncepcyjnych, zerwie konkordat, wycofa nasz kraj z NATO, wycofa nasze wojska z Iraku i Afganistanu (pieniadze potrzebna sa na inne niezbedne rzeczy), znacjonalizuje podstawowe galezie przemyslu a co za tym idzie zmniejszy beztobocie. Wiem, ze takiego nie ma ale bede glosowac poniewaz jezeli nie zaglosuje dam przewage najgorszemu z rzadawej paczki.

0 0
ID:12260

aBc

"Oliwia"- proponuję podpisanie cyrografu z Belzebubem.

0 0
ID:12262

sportowiec

Oliwio, jest taki kraj na swiecie który spełnia wszystkie lub prawie wszystkie Twoje wymagania. To Kuba. Szerokiej drogi!!

0 0
ID:12263

zbuntowany_kaloryfer

Droga Oliwio! Ale komunizm już w Polsce przerabialiśmy!

0 0
ID:12264

Oliwia

Panie Sportowcu. Kuba jest jeszcze pod okupacja amerykanska i oczywiscie Ameryka wymogla na wszystkich krajach -"przy...sach" aby utrzymywac sankcje ekonomiczne. Nie jestem masochista aby chwalic to co zrobili z naszym krajem.

0 0
ID:12289

Krystyna

Juz widac ze trzeba niezwlocznie przerobic liberalizm i kapitalizm

0 0
ID:12290

Eksperyment

I co mądrujecie i mądrujecie ,a konkrtów brak i na tym właśnie polega spryt koryciarzy -zmusić stado owiec do głosowania na.... najmniejsze zło ...nie widzicie tego ?

0 0
ID:12293

zbuntowany_kaloryfer

Eksperyment, jakikolwiek wybór dokonany w polityce jest ZAWSZE wyborem mniejszego zła. Nie od dziś wiadomo, że polityka to k.

0 0
ID:12302

do kaloryferka

Tylko zwróć uwagę ,że to ,,mniejsze zło''jest preparowane przez koryciarzy tak sprytnie, byś TY NIE MIAŁ INNEGO WYBORU , a jeszcze sprytniej -byś uznał to za SWÓJ WYBÓR.W tej manipulacji wszystkie metody są dozwolone ,liczy się tylko zagnanie stada owiec do urn.Stąd wstręt koryciarzy do okręgów jednomandatowych .

0 0
ID:12320

ha ha

Ja jestem chetny:

pare punktow mojego programu:

-czlonkowie KW, KC PZPR won z instytucji panstwowych
-mutanty placa za hale a nie maja sponsorow z UM
-3-go Maja otwieram dla ruchu
-instytucje kulturalNE wck ITP wysylam na ulice

i pare innych pomyslow

0 0
ID:12331

jp

ha ha,zapomniałeś jeszcze o samounicestwieniu się

0 0
ID:12335

normal

szanowny Eksperymencie!A ja potraktuje Twoje pytanie poważnie i daje konkretną odpowiedż.Gdyby tylko kandydował to mój głos otrzymałby gen.Waldemar Skrzypczak.Może on by w końcu pogonił to całe zafajdane towarzystwo które od 20 lat psuje Polske.

0 0
ID:12343

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA