Film którego Armia USA nie chce żebyś...

Film którego Armia USA nie chce żebyś obejrzał:
http://www.wykop.pl/link/314504/film-ktorego-armia-usa-nie-chce-zebys-obejrzal/

Polecam.

6 komentarzy

cyklista

Armia okupacyjna USA wspomagana jest przez prywatną firme ochroniarską "Blackwater",którą nazwę ostatnio zmieniono na "Xe" spowodowaną zbrodniami na bezbronnej ludności cywilnej Iraku i Afganistanu.Tortury w bazie Guantanamo nieco bardziej wyrafinowane od hitlerowskiego gestapo.Nierozliczenie USA za zbrodnie ludobójstwa w Wietnamie.Teraz kolej na Iran i Wenezuelę.
P.S.Szwindel finansowy w Grecji spowodowany przez Bank Sachsa[żydowski] to tylko przygrywka w jakim g....e możemy sie znależć po zastąpieniu złotówki euro.Dlaczego Wielka Brytania tak broni sie przed wymianą funta?Bo w przypadku krachu finansowego w eurokołchozie wszyscy będziemy żebrakami.Tylko państwo bijace własna monetę pod kontrolą parlamentu ma racje bytu i zachowianą suwerenność.Suwerenność którą straciła Nasza Ojczyzna 1 grudnia 2009 roku kiedy zaczął Nas obowiązywać traktat z Lisbony.

0 0
ID:12327

ha ha

Ropa ma byc nasza i tyle. A wy lewacy, humanitarni jak tacy jestescie madrzy to juz droga wolna, jedzcie jak wolonatariusze do turbanow. Przywitaja Was z otwartymi kozikami.

Naszych darmozjadow w mundurach wiecej wyslac. Niech krwia pracuja na emeryturki po 15 latach.

0 0
ID:12330

cyklista

Re:ha ha
Tylko w imię czego Wojsko Polskie morduje w Iranie i Afganistanie? Już raz to przerabialiśmy w 1968 r interwencją wespół z innymi państwami Układu Warszawskiego(25.00 żołnierzy polskich i 650 czołgów-4 dywizje).I za to samo nie jesteśmy w Czechach mle widziani.Oni to pamietają i nie zapomną.Inwazja amerykańsko-brytyjska na Irak oraz Afganistan w świetle Prawa Międzynarodowego byly nielegalne.W przypadku Afganistanu -członkowie stali Rady Bezpieczeństwa-Federacja Rosyjska i Chiny oraz wszyscy w owym czasie niestali członkowie Rady Bezpieczeństwa byli przeciwni inwazji.Jesteśmy jako Polacy o k u p a n t e m.
Jako Polak wstydzę sie tego.Podobnie było w przypadku Serbii
(zbombardowano ambasadę Chin w Belgradzie-posiadam oryginalne zdjecia kóre wykonałem tradycyjnym aparatem).Przepraszałem Serbów za to,że przystapiliśmy do NATO-organizacji zbrojnej która wykonywała naloty na ich stolicę.Nie jestem lewakiem i g...o mnie obchodzi interes USA.Mogę oddać życie za Ojczyznę,ale w jej obronie.Nawet ZSRR nie wysyłał do Afganistanu żołnierzy wojsk układu.Inwazje przeprowadził własnymi wojskami.

0 0
ID:12348

zbuntowany_kaloryfer

No cóż szanowny Cyklisto. Osobiście uważam, że to dzięki m. in. USA ten świat jako tako ma ręce i nogi. Błędy zdarzają się każdemu - a zatrudnienie najemników było właśnie takim błędem.
Ale wiesz Cyklisto - nieco zdumiało mnie Twoje poparcie (o ile jest takowe - być może źle zrozumiałem) dla rządów Chaveza. Przeca ten człowiek prowadzi Wenezuelę ku przepaści. Kiedy skończy się ropa to nie będą mieli nic. Znaczy będą mieli - ludność (która jest potwornie bierna i uzależniona od opieki społecznej, a jednocześnie ma straszne wymagania - podobnie jak wszystkie nieroby pod każdą szerokością geograficzną hehe). Stawiam tezę następującą: kres boomu naftowego będzie dla nich początkiem prawdziwej nędzy i rozpaczy. Będzie to dla nich tym bardziej potworne, że w przeciwieństwie do Koreańczyków z północy czy Kubańczyków nie przywykli do głodu. Heh, niebawem poznają co to głód.

Wolny rynek, wolny rynek i jeszcze raz wolny rynek - tylko wolnorynkowa gospodarka ma rację bytu na dłuższą metę.

0 0
ID:12354

jp

no tak my za Amerykę przelewamy krew a oni nam w nagrodę wizy

0 0
ID:12373

cyklista

Szanowny Zbuntowany-Kaloryferze.Żadne poparcie dla Chaveza,to wewnętrzna sprawa wenezuelczyków.Ich sprawa co sie tam dzieje.Podobnie było w Iraku.Nie interesują mnie wewnętrzne sprawy Chin (tak rozdmuchiwana sprawa poszanowania praw człowieka -m.inn.sprawa wykonywania kary śmierci).Podobnie z Białorusią.W Arabiii Saudyjskiej-skoro nie wolno stawiać kościołów ani posiadać bibli i wszelkiego rodzaju dewocjonalii chrześcijańskich-to nie będę krzyczeć,że łamane są prawa człowieka.Ich terytorium-ich prawo.

0 0
ID:12377

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA