mam pytanie do was ... czy kiedykolwiek dostaliście...

mam pytanie do was ... czy kiedykolwiek dostaliście pouczenie od POLICJANTA ? bo ja mam wrażenie że oni są po to żeby tylko i wyłącznie karać i wyciągać pieniądze z naszych już pustych portfeli ... na każdym kroku chcą nas tylko upodlić... stoją na krawężniku i szukają kogo by tu złapać i wlepić mandat za cokolwiek ! czy podzielacie moją opinie ? a gdzie edukacja, a gdzie pouczenia, a gdzie pomoc pana policjanta ? najłatwiej im złapać pieszego bo przeszedł przez ulice w niedozwolonym miejscu albo kogoś na piwku pod sklepem ... tam gdzie najprościej sie wyciąga pieniądze od człowieka ... ale jak już maja rozwikłać jakaś kradzież albo ustalić sprawce rozboju to wtedy sie okazuje ze po 3 tygodniach sprawa jest umorzona z braku dowodów ... zwyczajnie im sie nie chce szukać bo najlepiej upodlić kogoś kto przechodzi w niedozwolonym miejscu przez jezdnie...

6 komentarzy

szuja

Ja dostałem.Żebym się zachowywał na forum /akurat nie tym ale ... / i nie pisał no...nieważne.

0 0
ID:12375

ja

A ja dostałam pouczenie zamiast mandatu, który mi się należał. Od teraz baczniej przyglądam się znakom drogowym;)

0 0
ID:12379

dadas

ja też dostałem pouczenie,chociaż mandat mi się należał,glina był w porządku, dlatego niesprawiedliwe jest ocenianie wszystkich jednakowo,to są ludzie, tak samo jest w każdej innej pracy, jest człowiek i człowiek

0 0
ID:12380

szmidt

Ja kiedyś widziałem jak wieczny student prawa dyskutował z policjantami na temat popełnionego przez siebie wykroczenia.Szkoda , że nie byłem na miejscu tych policjantów bo dostałby mandat z najwyżej półki.

0 0
ID:12382

sru!

negocjator, nie pitol. Jątrzysz gościu, jak, cytując kaloryfera, bracia mniejsi. Tu chciałbym podziękować funkcjonariuszom kilku wydziałów, dzięki którym moje życie wygląda jak wygląda, czyli ok. Mam duży szacunek dla naszej Policji, bo spotkałem tam naprawdę życzliwych ludzi.

0 0
ID:12424

axxx

ja też mam dobre zdanie o naszej policji

0 0
ID:12431

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA