Od kilku dni konze prae poznym wieczorem i zmuszona jestem...

Od kilku dni konze prae poznym wieczorem i zmuszona jestem isc kilkanascie minut do przystanku autobusowego. Jestem zdziwiona brakiem patroli policyjnych na naszysz ulicach i przyznam szczerze ze nie czuje sie bezpiecznie w naszym miesie. ciagle slyszymy o kradziezach pobiiach i morderstwach ale dlaczego policja nie potrafi im zapobiec. Nasi mundorowi albo siedza w Mc Donaldzie albo na kawie na stacji benzynowej. Czy czujesz sie bezpieczny w naszym miescie prosze o szczere odpowiedzi.

3 komentarze

ewa

mieszkam w michelinie i u nas też pełno meneli,stojących na rogu,albo za sklepem na pocztowej ,cała michelińska zaśmiecona przez tych delikwentów,niech zabierają ze sobą śmieci i butelki po winiuchach,a wieczorem to strach wyjść na spacer,najgorzej to jest w weekendy

0 0
ID:12507

cyklista

Nie przesadzajmy z tą kawą.Głód nikotynowy zmusił mnie do podreptania do sklepu nocnego około 2.30 w nocy.Po drodze mijał mnie samochód.Wóz nieco zwolnił a Panowie uważnie mnie się przyglądali.Byli po cywilnemu ,w nieoznakowanym samochodzie-ze znanymi mi numerami.Stąd wiedziałem,że to patrol.

0 0
ID:12523

gość

Jeszcze jeżdżą tym starym polonezem?

0 0
ID:12528

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA