oglądam właśnie reportaż Sekielskiego o kłamstwach w...

oglądam właśnie reportaż Sekielskiego o kłamstwach w polityce i muszę powiedzieć jedno: NA MÓJ GŁOS NIE LICZCIE!!! ZŁODZIEJE, KARIEROWICZE, CWANIAKI!!!!! Mam nadzieję, ze ludzie się w końcu na was poznają KŁAMCZUCHY P..... mam was w d....

17 komentarzy

kinia

obejrzałam do końca i uważam, że ten reportaż pokazał tylko wierzchołek góry kłamstw i krętactwa!!! horror!!!!

0 0
ID:12535

negocjator

miałem to samo wrażenie co ty po obejrzeniu programu... nie mam zamiaru głosować na tych cwaniaczków !

0 0
ID:12536

aBc

Caps Lock Ci się zaciął ?

0 0
ID:12539

Szkoda

Że nie oglądałeś wystąpienia ,,mistrza Donalda ''na komisji hazardowej ,twój szok byłby mniejszy .

0 0
ID:12541

szuja

Reportaż dla matołów, przeciwko wszystkim ,byle nie przeciw PO.Tak tendencyjna klaka TVN,że się w pale nie mieści.

0 0
ID:12542

elmooo

heh zauwazyle ze szuja i podobne jemu "twory" nie potrafiaczegos skomentowac w sposob zrozumialy i inteligentny, nie wspominajac o @aBc - ktorego poziom inteligencji siegnal dna i wodorostów bo potrafi bezustannie pisac tylko o CPAS-ie.
@aBc - czy twoje zycie sporowadza sie do sledzenia rozwoju i ewolucji CAPS-a??? - jedno jest pewne - twoj rozwoj zatrzymal sie na tym samym poziomie co rozwoj deski podlogowej - czyli dosc nisko :/

ale wracajac do tematu - moim zdaniem bardzo obiektywnie epokazane jak bardzo politycy nas kochaja (i to z kazdej opcji)
Komuchy , czerwone zielone niebioeskie, pisorki Polscy Oligarchowie i inne partie stworzone tylko po to by nas omamic abysmy jak potulne owieczki szli do urn i ich wybrali
a po wyborach ???
heheheh ...
nalezy siegnac troszke pamiecia wstecz....
.... jeszcze za prezydentury Pana Walesy, kiedy jego syn zachorowal na tzw. Pomroczność Jasną.
Coz - najwyrazniej jednak nie byl to odosobniony przypadek, gdyz juz okolo 90% polityków na nia zapadlo - nalezy jak najszybciej wyslac pismo do Światowej Organizacji Zdrowia - niech oglosi pandemie tej choroby!!!

Nasuwa mi sie tutaj mysl pewnego bylego polityka a aktualnie felietonisty Pana Janusza Korwina-Mikke - " Jak w korycie jest pełno, to świnie będą się pchały"

0 0
ID:12546

lido

Cieszę się, że wywiązała się dyskusja na ten temat, zwłaszcza, że można porozmawiać o czymś naprawdę istotnym.
Najbardziej uderzył mnie fakt,że politycy zachowują się jak "wybrańcy bogów", a szary, zwykły obywatel męczy się na każdej płaszczyźnie życia. Ponadto jak Sekielski pokazał jaką partie dostają kasę ( z publicznych pieniędzy) to już zakrawa na kpinę. Nie zgadzam się z jedną z opinii pod moją wypowiedzią, uważam, że dziennikarz dotknął każdą partię, i że w sumie to był tylko sygnał do przemyślenia, bo temat na pewno jest szeroki i " głęboki"!
A rozmowa jednego z polityków z ojcami zabitych w Iraku żołnierzy ?
Poseł na sejm, który głosował za przystąpieniem Polski do wojny w Iraku na pytanie: czy swojego syna wysłałby na taką wojnę - odpowiada, że on chciałby, żeby jego syn nie był wojskowym tylko np. lekarzem. Tak się składa, że właśnie syn ojca, który zadawał to pytanie był lekarzem, a pojechał na tą wojnę, bo chciał się doktoryzować, a dowództwo postawiło mu w tej kwestii ultimatum: pojedziesz, wrócisz, będzie robił doktorat. Nie pojedziesz ...
Tylko czy to jest nasza wojna? Czy nam z tej irackiej ropy coś ścieknie? ...
Ludzie są manipulowani, partie zatrudniają sztaby ludzi, którzy robią badanie rynku jak mają obiecywać, żeby głos w wyborach był na nich. Socjotechniczne sztuczki stosowane są przez wszystkie partie, a po wyborach ( każdych!) wszyscy widzimy jak jest. Z tego pełnego koryta jedzą "wybrańcy". Oni za naszym przyzwoleniem robią nas na szaro jak chcą. Politycy są "WŁADCAMI MARIONETEK", mam nadzieję , że doczekam czasów, kiedy polityk, będzie musiał brać odpowiedzialność za swoje słowa i czyny, a kasę na swoją partię będzie musiał uzbierać sam, a nie brać z naszych, publicznych pieniędzy!

ps. wiem do czego służy "Caps Lock", ale ty nie bardzo...

0 0
ID:12548

do szuja

a ja odnoszę inne wrażenie. Moim zdaniem dziennikarz obnażył każdą partię, PO również i to w niemałym stopniu. Nawet mnie ten fakt zdziwił, bo też myślę, że PO jest w tych mediach faworyzowana, a tu nie- pojechał po każdym po nich też!
Myślę, że trzeba jednak zastanowić się nad tym programem w szerszym aspekcie sprawy. Generalnie to brak odpowiedzialności polityków i partii za to co wyprawiają, ale za tym jeszcze kryją się dramaty zwykłych ludzi (wyborców, obywateli).
Wydźwięk tego materiału dla mnie był porażający, ale każdy ma swoje zdanie i chętnie poczytamy jak inni to widzą.

0 0
ID:12549

cyklista

Pozostaje do rozwiazania pewien problem.We wszystkich dyskusjach polityków w polskojęzycznych stacjach telewizyjnych powinny być dodawane napisy w języku hebrajskim lub dubbing [najlepiej przez Bartoszewskiego-szybkość wypowiedzi jak israelski karabin UZI, lub Michnika-nieco wolniej z powodu jąkania się -dla kojarzących inaczej].A tak poza tym w polskim Kneset-parlamencie wszyscy zdrowi.Czosnek ważnym żródłem witamin.

0 0
ID:12553

Taaaa

To prawda ,wystarczy włączyc telewizor i jedzie czosnkiem na całe mieszkanie ,ale ,jak wynika z historii ,ponownie kręcą sobie bat na własne tyłki ,coraz więcej ludzi ma tego mącenia dosyć .

0 0
ID:12556

szuja

Jak tego Cyklisty nie lubić.Morducho Ty.To nie był kot a Cyweta domicella ,ale taka małą POmyłkę wybaczam.

0 0
ID:12558

klara

marzę, że ludzie kiedyś tak zbojkotują tych kłamczuchów, że oprócz ich rodziny i ich samych NIKT nie pójdzie do urn!!! czy marzenia się spełniają? hmm...

0 0
ID:12563

nina

żydo-komuno-mochero-liberałowie = krwiopijcy, dlatego mnie już w Polsce nie ma

0 0
ID:12568

Oliwia

Niestety nie tylko komuchy nie maja kandydata godnego uwagi ale trzeba wybrac kogos najmniej zlego.

0 0
ID:12571

obserwator-prowokator

Swego czasu Bartosz Węglarczyk ("Gazeta Wyborcza") w porannym programie "Zapraszamy do Trójki" w rozbrajającą szczerością wyjaśnił prowadzącemu audycję, dlaczego nie komentuje polskiej polityki, lecz wyłącznie zagraniczną: "Bo polscy politycy nie mają żadnej klasy, a zwłaszcza politycznej.".

0 0
ID:12576

miro

kasa, kasa, kasa i jeszcze raz łatwa kasa! czy ktoś jeszcze wierzy, że " w politykę" idzie się, bo zależy komuś, żeby zrobić coś dla kraju?!? te czasy odeszły razem z Prof. Skubiszewskim, i jemu podobnymi wieloma mężami stanu, ale teraz? Kasa, kasa, kasa....

0 0
ID:12582

szuja

~Oliwia
Ty się lepiej martw tylko o własnych złodziei.Gdzie ty widzisz komuchów?

0 0
ID:12588

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA