Kampania prezydencka, w/g mnie, rozkręca się na...

Kampania prezydencka, w/g mnie, rozkręca się na dobre,wprawdzie pod szyldem prawyborów ale jednak.Smutno mi , jak sobie pomyślę , że nowo wybrany prezydent będzie musiał latać na drzwiach /wrotach od obory.Smutno mi jak pomyślę ,że powrócimy do starego , dawno już omszałego modelu klasyfikacji społeczeństwa tzn.dzieląc to społeczeństwo na hrabiostwo i dziadostwo . A może to tylko przesilenie wiosenne mnie gnębi i mi się tylko tak zdaje ?

4 komentarze

cyklista

Raczej Szanowny Iwo-b podział będzie wyglądał:my wybrańcy jedynie słusznego narodu-wy Polscy murzyni pracujacy na nas.

0 0
ID:12554

Pytanie

Ze spokojem patrzycie na tych nadętych efekciarzy którzy urządzają sobie cyrk za nasze pieniądze ? Na ten sprytny i kosztowny plan wujka Donalda ?

0 0
ID:12555

Krystyna

Godne pozalowania, zadnego programu majacego na uwadze poprawienia poziomu zycia naszego spoleczenstwa. Dno.

0 0
ID:12569

Właściwie

To niech pustaki pajacują ,niech stroszą ogony , niech się obmacują niech realizuja sprytny plan wujka Donalda ,może wreszcie naród otworzy oczy i zobaczy- ładne opakowanie a w środku ...pustka-jak w hipermarkecie .

0 0
ID:12577

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA