Nie dość, że Pan Chmielewski, Zbonikowski i pozostali...

Nie dość, że Pan Chmielewski, Zbonikowski i pozostali członkowie PiSu i WWSu się skompromitowali po odrzuceniu przez prokuraturę wniosku w sprawie Prezydenta Pałuckiego, to "ekspert" Pan Chmielewski ciągle chce dalej się wystawiać na pośmiewisko uważając, że ma powody do wniesienia odwołania. KOMPROMITUJCIE SIĘ TAK DALEJ, niedługo wybory, hehe. Obrzucanie błotem, szukanie haków i tępienie "układu" z waszej wyobraźni bardzo wam "pomaga", hehe.Wy swoje a Pałucki się tylko z was śmieje i ma rację!

8 komentarzy

cyklista

Ten sie śmieje,kto śmieje się ostatni.Z informacji jaką otrzymałem od znajomych wiewiórek pracujących w ambasadzie Państwa Israel[żeby do mnie przysłać e-maila w hebrajskim bez znaków diaktrycznych-przecież to horror w odczytaniu]wynika,że układ SLD-PO poprze w wyborach prezydenckich na tron włocławski jego dotychczasowego zastępcę.Włocławskie wróbelki już ćwierkają ,że dochodzą ich wieści z pałacu prezydenckiego o niesnaskach pomiędzy miłościwie nam panującym a zastepcą.Odbija się to ujemnie na pracownikach pałacu.Zatem dojdzie do większego pojedynku niż Cassius Clay kontra Jorge Foreman.

0 0
ID:12682

szuja

Jaką długość mogą mieć max pejsy?

0 0
ID:12693

zbuntowany_kaloryfer

Szanowny Cyklisto -
choć zrobię to z przykrością wielką, jeżeli będę miał wybór między sLD a pIs to będę zmuszony wybrać sLD. Choćby ze względu na poziom wykształcenia. A to okropny wybór - jak kiedyś wspominałem - jak między powieszeniem a utopieniem. Bo wzbudzają we mnie odrazę jedni i drudzy...

0 0
ID:12699

cyklista

Czcigodny Zbuntowany-Kaloryferze myślę,że znajdzie się godna zaufania [nie należąca do żadnego ze znanych ugrupowań] Osoba która podjełaby sie trudów piastowania tak ważnego dla naszego grodu stanowiska.Podałem wiadomość o walce o tron pomiędzy oboma Panami[jednego reprezentujacego SLD drugiego PO],oraz kogo poprze wymieniona koalicja.Pozdrawiam.
Czyżby Szanowna Szujowatość pragnęła piastować urząd cadyka we Włocławku? To ortodoksyjna społeczność. Problemy byłyby z koszernościa a Waść chyba lubi dobrze zjeść.

0 0
ID:12702

szuja

Co znaczy dobrze?

0 0
ID:12709

do cyklisty

a może rozwiniesz swoje mysli o pałacu prezydenckim? i kogo ma poprzec układ po-sld?

0 0
ID:12717

do cyklisty

cyklisto wsiądź na rowej jedź na cypr i zrób prawo jazdy na meleksy. Głupot nie wypisuj, bo i tak ci nikt nie wierzy. Zawsze cypr możesz zmienić na ośrodek w Świeciu.

0 0
ID:12718

zbuntowany_kaloryfer

Szanowny Cyklisto, do wyborów jeszcze czasu trochę, więc czekajmy. Spokojnie.
Cholerka, jakie irytujące są wpisy tych wszelkich anonimów. Czy to jakaś trudność zarejestrować się?
Takie typy niezarejestrowane mogą atakować kogokolwiek zmieniając tożsamość 5 razy na dzień, ot co! Więc dialog z tego typu osobami traci sens.

0 0
ID:12723

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA