Co ta Platforma wyrabia. PSL coraz głośniej mówi o...

Co ta Platforma wyrabia. PSL coraz głośniej mówi o wyjściu z koalicji z PO.Myślę,że poszło o powołanie przez Donalda Tuska Rady Gospodarczej, której szefuje Jan Krzysztof Bielecki. Nikt nie prosił PSL o konsultacje.Myślę,że tą "zielona Polskę -wyspę" to mamy tylko dzięki Pawlakowi.Tusk z Bieleckim chcą sobie przywłaszczyć też wątpliwe zresztą zasługi Pawlaka.

7 komentarzy

Oliwia

Czy ci panowie sa razem czy zrywaja ze soba to i tak nie zmieni tych ludzie bo praktycznie sobia to samo i bron boze narazic sie, zeby nie stracic korytka

0 0
ID:12684

sru!

szuja, wdech-wydech, wdech-wydech, idź na spacer bo ładna pogoda jest.

0 0
ID:12685

szuja

re-sru
Tak się składa ,że ja jeżdżę rowerem i to co dzień a jak pada to na stacjonarnym.A teraz Ci powiem że możesz mi.

0 0
ID:12686

aBc

"szuja", ciekawe czy Ty jeszcze możesz ...?

0 0
ID:12688

szuja

Ja już napisałem co mogę ale szanowny moderator jest tak domyślny jeśli chodzi o moje wpisy ,ze już niedługo jak napiszę przecinek to będzie myślał ,że miałem na uwadze pewna część ciała kobiety itd

0 0
ID:12691

sru!

szuja, nawijaj, co Ci mogę? Jakie masz preferencje? Mów, nie krępuj się. Daj uwolnić się skrępowanym dotąd żądzą, no nie mogę :))), szuja, trudno, nie Twoja wina, matka natura takim Cię stworzyła ucha, ha, ha, boższsz, szuja! Serio, nie licz na nic. W szujach nie gustuję.

0 0
ID:12692

zbuntowany_kaloryfer

PSL to troszkę partyja neutralna, choć nadstawia tu i tam. Wiadomo to nie od dziś.

0 0
ID:12696

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA