Czas rozpocząć wielką, społeczną akcję "Hulajnoga -...

Czas rozpocząć wielką, społeczną akcję "Hulajnoga - Stop pedałowaniu" !

11 komentarzy

Tru

Zajmij się własnym środkiem "transportu" i nie pojawiaj się z niepoważnymi tematami.Niestety twój nick i temat mówią że jesteś grubo niedowartościowany.Być może jesteś z klubu niedowartościowanej "Młodzieży Wszechpolskiej",albo miałeś złe przeżycia w dzieciństwie.Niestety tak to wygląda.Szukaj problemów u siebie,będziesz miał ciekawe zajęcie na dłuższy czas.

0 0
ID:12814

zbuntowany_kaloryfer

Przychodzi homoś do baru i widzi przy barze typa. Zagaduje.
- cześć, jestem gej
- no cześć.. ja też gej. Ale zaraz zaraz - masz chevroleta?
- nie
- a rolexa nosisz?
- nie
- a garniaki od armaniego?
- nie
- to won! Ty jesteś nędzny pedzio a nie gej

hehehe

0 0
ID:12818

cyklista-wylogowany

A zatem każde szanujące się biuro podróży powinno wywiesić na widocznym miejscu informację o zagrożeniach wynikajacych z podróży.W przypadku 70-ciu państw na świecie w których homoseksualizm jest karalny oraz 8-miu[Arabia Saudyjska,Afganistan,Irak,Iran,Jemen,Pakistan,Sudan,Mauretania,Nigeria] gdzie obowiazuje za ten czyn kara śmierci.W państwach afrykańskich- w 37 kara obejmuje mężczyzn a 29-ciu-kobiet.Obławy na homoseksualistów w RPA,Senegalu,Nigerii,Kenii i Ugandzie są normą.Tak więc safari w Kenii lub Ugandzie może obrócić sie przeciwko polującym homoseksualistom.

0 0
ID:12824

Tru

I to właśnie nazywają niektórzy normalnym cywilizowanym światem.A jak ludzie zabijają dla 5 złotych to tylko patologia a jak rowery to problem ogólnoświatowy.Jak to czyżby nie widzieli?

0 0
ID:12825

Egotec

Do: Zbuntowany_Kaloryfer

Jeny, Człowieku!
Użyłeś słowa "pedzio". Zaraz jakiś pe..., tzn homo...., tzn...taki odtylcowy oskarży Cię w sądzie o szerzenie dialogu nienawiści.

0 0
ID:12826

bóm

Następny swierćineligent próbuje zaistnieć >>uskrzydloną frazą

0 0
ID:12831

bóm

A moze ten egocóś wielkim poetą jest i posługiwanie się oksymoronami, to dla niego praktyka codzienna.
Ciekawie byłoby poczytać pełną katolickiej miłości poezję skórko(pusto)głowców.

0 0
ID:12834

Stacha

Czas skończyć z ... szukającymi tematów zastępczych lub prowokatorami.

0 0
ID:12835

cyklista-wylogowany

"Nie chcem ale muszem" wystapic jako obrońca Zbuntowanego-Kaloryfera.Czy zdrobniałe określenie "pedzio" od słowa pederasta jest podstawą do wytoczenia komuś procesu? Abstrahując od tego,że "oskarzony" cytował kawał? To w takim razie cytowanie inwokacji z "Pana Tadeusza" jest ze wszech miar rewizjonizmem."Litwo Ojczyzno moja"-ciekawe jak odebrałby te słowa rodowity Litwin.A słowa "nie będzie Niemiec pluł Nam w twarz, ni dzieci nam germanił" czy są nawoływaniem do nienawiści lub wystapienia z Eurokołchozu?
To w takim razie wiersz"Do przyjaciól Moskali" powinien znależć się na indeksie wierszy zakazanych w RP.
Czy słowo"kutas -fredzel-wystepujace w literaturze jest słowem obrazliwym.Nie dajmy sie zwariować.Nie mam osobiście nic przeciwko homoseksualistom, za wyjatkiem organizowania parad i publicznego eksponowania swojej orientacji seksualnej.Czy jestem wyjatkiem?Chyba nie.

0 0
ID:12839

zbuntowany_kaloryfer

I jeszcze w ramach tej akcji Egoteca:

Przychodzi pedzio do rzeżnika.
- kilo salami poproszę
- w całości czy pokroić?
- a co jam d... na żetony???

Wsiada 2 pedziów do taxówki i jadą, kiedy nagle jeden z nich pyta się kierowcy:
- przepraszam, czy mogę sobie pierdnąć?
- jasne
Pśśśśśśśś
Po jakimś czasie pyta się drugi pedzio:
- przepraszam czy mogę sobie pierdnąć?
- jasne
Pśśśśśśśs
Po pięciu minutach kierowca pyta się pedziów:
- ej chłopcy, mogę sobie pierdnąć?
- jasne
Bryyyyyyyy!!!
Na to pedzie wykrzykują patrząc pożądliwie na kierowcę:
- DZIEWICA!!!

hehehe

0 0
ID:12842

jp

pyta się Ojciec "kaloryfera"synu kiedy będziesz miałpierwszy stosunek?Jak mnie tyłek przestanie boleć haha

0 0
ID:12851

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA