Wiosna na lewej stronie W środę, 24 marca w salce...

Wiosna na lewej stronie
W środę, 24 marca w salce konferencyjnej Domu Rzemiosła we Włocławku odbyło się zebranie sprawozdawczo-wyborcze powiatowej organizacji Socjaldemokracji Polskiej (SDPL) we Włocławku. Na zebraniu podsumowano czteroletnią działalność, dokonano wyboru nowych władz oraz wstępnie określono kierunki zaangażowania partii w nadchodzącą kampanię wyborczą do władz samorządowych miasta Włocławek.
Szefową na najbliższe cztery lata została pani Katarzyna Migdalska. Ponadto w skład zarządu powiatowego zostali wybrani: Jerzy Kopaczewski, Stanisław Śliwka i Aleksandra Wołk.
SDPL podchodzi poważnie do jesiennych wyborów samorządowych. Nie ma w niej chętnych do rozśmieszania włocławian. Jak można potraktować poważnie deklarację: chcę być prezydentem, bo będę mógł coś wtedy zmienić? (np. otworzyć przejazd przez tory na ulicy Kaliskiej, aby zakorkować miasto) Ewentualnie - chcę być prezydentem, bo jeszcze nie byłem, więc mogę spróbować (naukowiec z problemami). Jesteśmy otwarci na rozsądne propozycje.

1 komentarz

szuja

Kopaczewski do którego nic nie mam , nie przypomina mi raczej wiosny.To Ty koleś musisz mieć gdzieś ze stówę.Jeżeli to inny Kopaczewski ,to przepraszam.

0 0
ID:12898

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA