Czy w niedziele 11.04.2010 odbedzie sie pchli targ. Prosze o...

Czy w niedziele 11.04.2010 odbedzie sie pchli targ. Prosze o odpowiedz.

10 komentarzy

ha ha

Dobrze ze wesela nie masz bo bys sie zalamala.

0 0
ID:13343

wloc

Pewnie, ze nie bedzie czynny. REAL nieczynny, TESCO nieczynne. Kto o zdrowych zmysłach by jutro otwierał.

0 0
ID:13344

ela

w takim dniu o pchli targ pytasz się?

0 0
ID:13345

sportowiec

Czy już zupełnie nie masz mózgu?

0 0
ID:13346

gruba

ale co się tak dziwicie? ja prowadzę tam handel a mam sporo kilometrów do Włocławka...nie wiemy czy jechać... jednak "pchlak" w ważniejsze święta był i tak zawsze otwarty, więc...

0 1
ID:13347

kupujący

a co ma żałoba narodowa do zrobienia zakupów????????
tez bym pojechał sobie na pchlorza
zakaz handlu im życia nie wróci

0 0
ID:13350

CLI

otwarty, przecież w niczym to nie przeszkadza

0 0
ID:13351

"Pchli targ"

Wiesz co to jest oddać hołd. Widać, że to właśnie jest "pchli targ", skoro jest czynny. Zresztą, większość kupujących to ludzie o niskiej kulturze osobistej, poziomie myślenia i honorze. I ktoś jeszcze pisze, że w święta też był czynny. Czyli, że ta tragedia to święto, więc czynne ?!?! Jeżeli tacy ludzie mieszkają w tym mieście, i stanowią ogromny procent mieszkańców to cóż. Brak słów. Na szczęście takich ludzi omijam z daleka. Nie zadaje się z nimi, nawet w gadki nie wchodzę. Ci ludzie to nie Polacy, to nawet nie ludzie, zwykłe zwięrzęta. Im tylko papierosów, starego golfa, bmw, czy audi, wódki, disco polo,trochę żarcia, tipsów, solarium i już jest dobrze. I ci ludzie to sól tej ziemi ? Chyba nie za bardzo.

0 0
ID:13355

szuja

TAK,TAK NA PCHLI TARG POSZŁA DZISIAJ ELITA WŁOCŁAWSKA I OKOLICZNE .....

0 0
ID:13377

bóm

Obrażasz bardzo wielu ludzi. Ja na pchlim byłem tylko raz, żeby zobaczyć co to. Ale nie o to chodzi. Sieci handlowe, dla świętego spokoju się zamknęły, aby być political correct. Ludzie, którzy nie odczuwają potrzeby uczestniczenia w zbiorowej histerii, też mają prawo realizowania swoich (na własną miarę, niezależnie od jej poziomu) potrzeb życiowych.
Jednak ze względu na szacunek, dla tych obywateli - forumowiczów, których katastrofa dotknęła, przestałem się wypowiadać w tej sprawie, choć moje zdanie jest inne od oficjalnie przedstawianego w mediach. Nie widzę więc powodu, żeby źle wypowiadać się o osobach, które nie mają podobnych jak "pchli targ" odczuć, tym bardziej, że nie chcąc nikogo drażnić, nie tłumaczymy przyczyn takiego postępowania.
Kto ma potrzebę - niech uczestniczy we wszystkich zorganizowanych manifestacjach. Pozostawcie jednak innym prawo wyboru.
P.S.
Podejrzewam, że jutro, jak zwykle i - niezależnie od ustroju - władze spędzą młodzież i załatwią w ten sposób kwestię żałoby.

0 0
ID:13382

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA