Szkoda, że naszego miasta nie stać na wywieszenie flag...

Szkoda, że naszego miasta nie stać na wywieszenie flag państwowych, jak również tych, z barwami naszego miasta, przynajmniej, przy najważniejszych ulicach Włocławka.
Dobrze, że włocławianie wzięli sprawy w swoje ręce! Przynajmniej niektórzy! Czemu w tym mieście żadna z ekip rządzących, nie umie się zachować! A tak, zapomniałem ...........!

6 komentarzy

jacek

Ja wywiesiłem Flagę to
ludzie mnie Wyśmieli

0 0
ID:13411

Agat

Ja mam flagę na balkonie i jakoś nie widzę,żeby ktoś się śmiał.Za moim przykładem zawisło jeszcze kilka flag.Gwiżdżę na to "co ludzie powiedzą".:(

0 0
ID:13416

kasia brusk

z wywieszonych flag smieja się pewnie Ci wszyscy "patrioci" pokroju posła Górskiego z PiS. Przykre, że nawet na pałacu Biskupim wisi marna szmatka udająca flegę narodową. Myśle, że to profanacja narodowego sumbolu. Wstyd dla władz miasta i dla władz kościelnych

0 0
ID:13418

Czemu ?

Ponieważ myślą tylko o własnych d..... ,a o wyborcach i patriotyźmie przypominaja sobie tydzień przed wyborami -i to trzeba pamiętać przy glosowaniu .

0 0
ID:13423

aBc

@kasia- o czym Ty mówisz, jaki wstyd dla władz kościelnych? Zobacz flagi z kirami przed każdym kościołem, zobacz pełne kościoły wiernych na mszach poświęconych tym którzy zginęli w katastrofie. Trzeba mieć w sobie dużo złej woli aby tak pisać jak Ty.

0 0
ID:13430

jp

'deutschland" a ty wywiesiłeś ? bo ja tak

0 0
ID:13440

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA