Wstyyd mi za gospodarza tego miasta do niedawna chwalony...

Wstyyd mi za gospodarza tego miasta do niedawna chwalony przezemnie że wyciga miasta na salony że wkoncu to miasto bedzie mialo swoje plusy nie tylko zachcianek!!WSTYD WSTYD PANIE PAŁUCKI ŻEBY ANI JEDNA FLAGA NIE ZOSTALA POPWIESTPZONA NA GŁOWNYCH UL.MIASTA Z KIM NIE ROZMAWIAM KAZDY AM DO PANA ZAL JUZ NIE JAKO PREZYDENTA ALE JAKO CZLOWIEKA POKAZAL PAN SWOJA PRAWDZIWĄ TWARZ NA LUDZKA KRZYWDE

7 komentarzy

errr

ehhh ludzie ludzie co wy za glupoty wypisujecie siedzicie w domu przed komputerami 4 liter nie ruszycie zeby zobaczyc jak jest a propagande siejecie ostra. Szkoda mi was. Wyjdzie troche na miasto zobaczcie co i jak!!!

0 0
ID:13452

szuja

Widzisz piotr ,kalumnie rzucasz a to nie po katolicku!

0 0
ID:13454

roro

Ja będąc na pl;Wolności o godzinie 10.30 zauwazyłem jak panowie opuszczali flagi do połowy masztów ubrane w czarne wstażki tobyło tuz po usłyszeniu tragedi smolenskiej byłem bardzo zdziwiony tak szybką reakcją

0 0
ID:13456

pazdzioch

szczerze mowiac ja tez nie jestem usatysfakcjonowany sposobem w jaki gospodarz naszego miasta upamietnil tragiczna smierc prezydenta naszego kraju i wielu znakomitych jego obywateli a przecierz powinien to zrobic w imieniu wszystkich mieszkancow anie tylko tych sympatyzujacych z sld

0 0
ID:13458

jp

a po czym sądzisz że nie w imieniu mieszkańców tylko w imieniu sld paździoch no po czym,po czym paździoch?

0 0
ID:13467

winyl

Piotr, czy ludzka twarz na krzywdę objawia się rozwieszeniem w każdym miejscu flagi? zastanów się człowieku co piszesz. Niby tak okryci żałoba jestesmy, a jednak ZAWSZE szukamy zaczepki, aby komus dokopać, coś złego napisać. W obliczu tej katastrofy pochylmy głowy. Na sączenie jadu jak ktos lubi czas będzie później.

0 0
ID:13476

pazdzioch

pozwole sobie tu zacytowac klasyka, pana Pindere ;}"ślepy na galopującym koniu by to zauważył" zreszta nie jest to tylko moja opinia a wrecz nie tylko moja opinia

0 0
ID:13488

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA