Dlaczego ludzie stojący pod Pałacem Prezydenckim mówią...

Dlaczego ludzie stojący pod Pałacem Prezydenckim mówią innym głosem ,dlaczego chca tam być ? Czyżby mieli już dość zakłamania ,obłudy ,poniżania ,ogłupiania przez wszystkowiedzacych ,nieomylnych ,nadętych politykierów ,pseudopatriotów ?

6 komentarzy

BOZENA JATZWAUCK

KTO TY JESTES POLAK MALY JAKI ZNAK TWUJ OZEL BIALY GDZIE TY MIESZKASZ MIEDZY SWYMI W JAKIM KRAJU POLSKIEJ ZIEMI CZYM TA ZIEMIA MOM OJCZYZNOM CZYM ZDOBYTA KRWIOM I BLIZNOM CZY JA KOCHASZ KOCHAM SZCZEZE A W CO WIEZYSZ W POLSKE WIEZE CO TY DLANIEJ?WDZIENCZNE DZIECIE CO JEJ WINYE ODAC ZYCIE: JA MIESZKAM NA OBCZYZNIE ALE TA TRAGEDIA I MNIE DOTYCZY WSPULCZUJE RODZINOM ZMALYCH :KOCHAM MOJOM OJCZYZNE:NIECH IM BENDZIE LEKA ZIEMIA

0 0
ID:13556

BOZENA JATZWAUCK

JAK MI PRZYKRO ZE MNIE TAM NIEMA IJA JAK BYM MIALA MOZLWOSC ODALABYM CHOLD PREZDECKIEJ PAZE :NIEZNAM TYCH LUDZI OSOBISCIE MIESZKAM W NIEMCZECH JA JESTEM Z MOIMI RODAKAMI MYSLI ZE WSZYSTKIE OSBY NIEWAZNA POZYCIA ZASLUZL NA PAMIENC TO SA W MOICH OCZACHPOLACY CO POSWICIL ZYZCIE DLA POLSI HISTORI :BYLA NIEZNANA DLA SWIATA NIEMA SLOW :JEDNO ;WIECZNE ODPOCZYWANIE RAC MU DAC PANI

0 0
ID:13557

szuja

Ciekawe dlaczego jesteś w Niemczech a nie w swojej ukochanej Polsce ?

0 0
ID:13558

Stacha

O nieżyjących trzeba zawsze pamiętać a nie na pokaz zalewać się łzami Polacy potrafią jednego dnia współczują a drugiego nóż Ci wbiją. Taka Polska właśnie.

0 0
ID:13583

alutka

Obłuda tego narodu przeraża .

0 0
ID:13584

Raczej

Obłuda rządzących i manipulacja mediów -jakoś nie widać tych co Prezydenta tak obrażali ,a ci co się sporadycznie pojawiają usiłują ,,dyplomatycznie odkręcić ''swoje obelgi pod jego aresem -i to jest ta obłuda .

0 0
ID:13599

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA