Witam, gdzie we włocławku można znaleźć pracę dla...

Witam, gdzie we włocławku można znaleźć pracę dla informatyka ? Administracja siecią komputerową, serwis sprzętu, strony internetowe, etc.

7 komentarzy

daber

Aski Vigran

0 0
ID:13698

Radzę

W Bydgoszczy lub Toruniu tam w twoim zawodzie płcą o wiele więcej niż w tym zapyziałym upartyjnionym i nepotycznym Włocławku ,chyba ,że partyjniście ...

0 0
ID:13699

miastowy ;)

Wiem, ze we Włocławku dość ciężko o pracę, ale do Torunia mam trochę daleka (mieszkam ~30 kilometrów od Włocławka).

A słyszeliście może coś na temat firmy SoftHard ? Widzę, że mają swoja filię we Włocławku.

0 0
ID:13700

zbuntowany_kaloryfer

Nie tak znów czytałem ogłoszenie, że jakaś firma chciała zatrudnić informatyka. Lista wymagań była taka, że od biedy człowiek dostałby pracę w np. Google, natomiast oferowaną formą zatrudnienia był tzw. STAŻ!! Tak, dokładnie zapamiętam to!!!. Ogłoszenie powinno brzmieć raczej "zatrudnimy "informatyka-półniewolnika", ot co. Staż, czyli wypłata mniej niż zasiłek dla bezrobotnych. Jeżeli mylę się co do wysokości płacy na tych plugawych stażach to proszę o sprostowanie.

0 0
ID:13741

miastowy ;)

Staż jest lepszy niż nic, ale niestety bedąc na stażu nie można podpisać żadnej dodatkowej umowy.

A po za tym to prawda dla pracodawcy najlepiej by było gdyby pracownik pracował na dwa etaty a do tego jeszcze dopłacał, za to, że może pracować w danej firmie... Ahh szkoda gadać

0 0
ID:13748

miastowy ;)

A co do wypłaty na stażu, to faktycznie jest to coś ok. 600 -700 zł - jakieś podatki do ręki (rok temu) było ok 650-670zł.

Dodam, że ludzie którzy w tym czasie, jak ja byłem na stażu mieli średnio 1000zł na rękę oczywiście siedząc w domu. A nie niektórzy dodatkowo mieli jeszcze dwie trzy inne zapomogi...

Ale tak to już jest. Pracodawcy wymagają doświadczenia, ale jak je zdobyć ? Co ma powiedzieć student, który chce pracować w swoim zawodzie ? Ja rozumiem, można popracować tymczasowo w innej branży, ale nie po to uczę się i wydaję na to pieniądze, żeby kopać rowy... (bez urazy dla nikogo), ale tak po prostu jest, że ludzie "fizyczni" mają znacznie lepsza pensję niż Ci po studiach... i gdzie Tu sprawiedliwość ...

0 0
ID:13749

pracujący w zawodzie

Gdziekolwiek byś nie szukał we Włocławku płacą strasznie marne pieniądze :(
W SoftHard'zie też.
Polecam szukać pracy w Toruniu, Bydgoszczy.

0 0
ID:13776

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA