Dziś przeczytałem teczkę personalną Bronisława...

Dziś przeczytałem teczkę personalną Bronisława Komorowskiego dostępną pod adresem
http://teczki.obserwowani.pl/8561.html

Przyznam szczerze, że nie miałem pojęcia, albo już zapomniałem, o poruszanych tam aferach. W teczce personalnej Bronisława Komorowskiego możemy przeczytać między innymi jego życiorys, gdzie pracował i czym się będąc politykiem zajmował. Możemy też przeczytać na temat kilku afer będących poniekąd jego udziałem.

* Afera „Uczelniana”, gdzie WSI „kręciło lody” na majątku WAT.
* Afera „Gruntowa”, gdzie pomógł pomimo protestów władz szpitala przekazać prywatnej spółce wart około 2,5 mln teren.
* Afera „Offsetowa”, gdzie Skarb Państwa na „offsecie” stracił grube miliony.
* Afera „Marszałkowska” wałkowana jeszcze 2 lata temu.
* I Gra Szyfrantem…

Nie chcę takiego prezydenta. Komentarz odnośnie jego udziału w tych aferach jest zbyteczny. Czuję niesmak w stosunku do tego Pana.

11 komentarzy

gość

I z czym masz problem?, po prostu w czasie wyborów na niego nie głosuj!

0 1
ID:13768

tomus

Tylko skończeni idioci znów zagłosują za PO

1 0
ID:13770

Loki

Stary i z czego robisz tu zamieszanie to normalka. Inni też mają napewno ciekawą zawatrość swoich teczuszek. A teczka Jarka to zwala z nóg. Tam są dobiero tematy i temaciki: jego praca doktorancka, PC wel Telegraf i przewały z RUCH-em, utajniona zawartość teki Lesiaka, obyczajówka tzn czemu nie przepada za kobietami, Blida i wiele wiele innych. Szuflada opada. A inni to co też nic za kołnierzykiem nie mają? I aż dziw bierze , że znajdują się tacy co na takich ludzi głosują.

0 0
ID:13771

Mateusz

Do bani te twoje teczki. Jak chcesz zabłysnąć to zapodaj linka do teczek wszystkich kandydatów. A nie wyskakujesz jak Filip z konopii.

0 0
ID:13772

Johan

Czytaj dziecię ja Cię uczyć każę

200 stron SB z życia Jarosława Kaczyńskiego
Ewa Milewicz
2006-06-03, ostatnia aktualizacja 2006-06-03 00:00

Teczka Jarosława Kaczyńskiego ma 200 stron, wiele to duplikaty, kserokopie, np. dyplomu, świadectwa pracy itp.
Z teczki, którą Jarosław Kaczyński wręczył wczoraj dziennikarzom, wynika, że SB zaczęło się interesować nim w 1976 r. Pojechał wtedy, po strajkach w Radomiu i Ursusie, do Płocka pomagać wyrzucanym z pracy robotnikom. SB nazywa go "emisariuszem KOR".

Od tego czasu SB miała na niego oko. W raportach wspomina więc, że Kaczyński działał w latach 70. w Klubie Służby Niepodległości

0 0
ID:13778

szuja

Napieralski nie ma jaj, ale ma czysta teczkę!

0 0
ID:13783

Do szuja

Sugerujesz ,że Napieralski zdążył teczkę wyczyścić , Komorowski nie ?

0 0
ID:13791

szuja

Nic nie sugeruję , Napieralski jest za młody na teczkę.

0 0
ID:13801

Filip K

Johan co ty za popisy tu wyprawiasz? Te 200 stronek uważasz za coś na co warto okiem rzucić? Stary to co Jarek upublicznił to tylko promil z tego co na niego było w aktach SB. A do tego ty przytaczasz jako cytat ze strony internetowej tylko wątek szafy Lesiaka. Jak się nie ma czego uczyć to siedzi się cicho, bo się nożna tylko ośmieszyć. Kurde naiwnych sieją czy jak?

0 0
ID:13809

Bardzo ciekawy

Filipek podaj więcej ,bo na razie to klektasz jak bocian na łące, napisz więcej na ten temat.Zapewne nie doczekam się

0 0
ID:13810

Hiv

Ciekawy jak poszukasz to znajdziesz. Nie rymuj nie rymuj tylko sobie poszukaj. Najlepiej to na tacy podać tak? I jeszcze komentaża zamieścić co? Wszyscy teraz na łatwizne idą.Głuca strugać każdy umie. Dowody to w sądach. A tych Kaczorowych spraw jakoś tam odwagi bohater nie miał aby dochodzić swoich racji. Do dziś sie prokuratura miele z tym sosem akt Kaczora. I co? Nic. Pewnie będzie jak z tym fozem. Mafia teraz rządzi tylko już mniej czerwona bardziej czarna. Na pohybel im.

0 0
ID:13812

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA