Zawsze uważałem osoby które mają tablice rejestracyjne w...

Zawsze uważałem osoby które mają tablice rejestracyjne w samochodach w wersji "exclusive" za puste egzemplarze i chcące za wszelką cenę pokazać światu swoje JA. Utwierdził mnie w piątek pewien młody pan.Tablica z napisem CO P....
W tym przypadku tłumaczenie wyrazu nie powinno sprawiać wielkiego kłopotu osobom nie znającym Języka angielskiego. Słowo siła, potęga, moc nie ma w tym przypadku zastosowania a jedynie określenie tego kogoś słowem P...
Do kulturalnych zachowań należy odniesienie po sobie tacki i wyrzucenie do kosza opakowań w Mc Donalds. Wspomniany "arystokrata" oczywiście uznawał to za wielką hańbę. Dwie towarzyszące mu puste panienki z kategorii galerianek były jedynym powodem do podkreślania jego męstwa i dumnego zachowania. Szukałem wzrokiem przysłowiowego siana które powinno wystawać z butów wyżej opisanego. Dostrzegłem cały stóg tego sianka. Jak on to tam zmieścił?

2 komentarze

Taaa

Potwierdzam -taki właśnie przedstawiciel wiochy o mało nie potrącił dziecka na pasach na ul Okrzei -łysy za kierownicą Mazdy był zdziwony, że na pasach może być dziecko!!!!!!!

0 0
ID:13830

On

Niestety najczęściej takie tablice mają ludzie o bardzo niskiej samoocenie, ale bardzo wysokim ego. Nie mają czym się wyróżnić bo wykształcenia brak, prezencji najczęściej też, o kulturze słyszał tylko w mediach. Szkoda mi takich ludzików.

0 0
ID:13857

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA