We włocławskim szpitalu na oddziale ratunkowym odmawia się...

We włocławskim szpitalu na oddziale ratunkowym odmawia się przyjęcia pacjenta bez skierowania z przychodni na ul. Kilińskiego. Pacjent ma mieć skierowanie lub ma być przywieziony przez pogotowie jeśli osobiście się zgłosi nie zostanie przyjęty, a pomoc mu zostanie odmówiona przez lekarza. Nie ma takiego prawa by lekarz w szpitalu odmówił pomocy ale we włocławskim szpitalu prawo nie ma znaczenia.

7 komentarzy

negocjator

to nie szpital ! to umieralnia ! a lekarze to konowały ! tylko za kopertami sie oglądają !

0 0
ID:13880

ozon

Może i źle się stało że lekarz tak postapił jednego kogo mi żal na tym oddziale to pracowników miałem okazje widziec to co tam się dzieje.Włocławski oddział ratunkowy to jedno wielkie bagno a ratują to wszystko pielęgniarki i ratownicy oraz panie przyjmujące chorych bo swoim uśmiechem potrafią pomóc i okazac zrozumienie chorym ludziom.I wszyscy przełożeni powinni cieszyc się że mają,takich pracowników bo bez nich ten szpital by padł a pierwszy oddział ratunkowy niby.

0 0
ID:13881

szuja

Tam już jest od dawna Bronisław,hehehe

0 0
ID:13884

osa

przestańcie takie nie prawdziwe rzeczy pisac ,może był jakiś incydent ale żeby tak od razu obrażac ? tak się składa że często tam bywałam z osoba mi bliską i nigdy nie spotkałam się z czymś podobnym .A wiadomo nie od dziś że skierowanie trzeba miec i to nie jest wymysł lekarzy .

0 0
ID:13887

żmia

DO Negocjatora -z takim podejściem to z Ciebie żaden negocjator .

0 0
ID:13888

Emeryt

Zgłoście to do p K....,ona jest lekarzem więc jest wrażliwa na ludzkie cierpienie -pod warunkiem ,że cierpiacym jest członek jej rodziny .Całą resztę motłochu ma glęboko w tyle.Świadczy o tym cicha eutanazja emerytów za pomocą cen leków, zwana postępowymi reformami .A może się mylę ?

0 0
ID:13889

szuja

Panie Emerycie masz Pan całkowita rację,tak twierdzi babcia i dziadek a ja im wierzę.

0 0
ID:13899

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA