No cóż, jak widac na ponizszym filmiku z uroczystosci...

No cóż, jak widac na ponizszym filmiku z uroczystosci zalobnych, Niesiolek musial cos "golnac" wiekszego albo mial po prostu chora "golen" albo chorobe "filipinska".

http://www.wykop.pl/link/353264/niewypoczety-stanislaw-niesiolowski/

13 komentarzy

szuja

Jako swego rodzaju ekspert w tym zakresie stwierdzam ,że miał tylko pomroczność.Hehehe

0 0
ID:13885

cyklista-wylogowany

Uwielbiam wiosnę.Ale tylko ze wzgledu na pszczółki.Lubie jak bzykają.Dzisiaj próbowałem odpędzić sie od jednej z nich.Na próżno.Moje zdziwienie bylo najwieksze,kiedy jedna z nich przemówiła ludzkim głosem.
"Zajżyj do VI Tomu Entomologi stary"
Począłem szperać w podręczniku.Przy jednym ze zdjeć zobaczyłem znajomą twarz.Co ma wspólnego polityk z owadami?
Treść była nader interesujaca.
"Aresztowany dnia 19 czerwca 1970 rokuza przynależność do grupy "Ruch" juz w pierwszym dniu śledżtwa,podczas przesłuchania przez por.Dariusza Borowczyka(sic!) z Komendy MO w mieście Łodzi (Nr.sprawy II/3/Ds 25/70 Tom VI) Niesiołowski załamał sie i ze strachu zaczął sypać kolegów.Sypał więć swoich przyjaciół-braci Andzrzeja i Benedykta Czumów,swojego brata Marka Niesiolowskiego(dnia 21 czerwca) oraz w dniu 29 czerwca wsypał swoją narzeczoną Pania Elżbietę Nagrodzką (która z tego powodu zerwała z narzeczonym Niesiolowskim).
Trudno mi Czcigodni Internauci portalu włocławek.info zrozumieć dlaczego w tym akademickim podręczniku zawarto informację o Tym żuczku.Ale dobrze czasami posłuchać bzyczących pszczółek.
Pozdrawiam-czytajacy inaczej cyklista.

0 0
ID:13891

szuja

Gwoli uzupełnienia sensacji podanej przez Szanownego żużlowca uprzejmie donoszę ,że była to jednak sprawa związana z kontrwywiadem a więc diametralnie różna od sugerowanej sprzedawczykowości.

0 0
ID:13898

Chcecie

Powiedzieć ,że to typowy donosiciel ? W mojej firmie też jest taki ,,specjalista''.Rozmowę z dyr zaczyna od słów ,,nie wiem czy to ważne,ale o Kowalskiej mówią ''......itd.,itp. i tak od lat ...

0 0
ID:13901

Marian

Niesiołek chyba wrócil z Filipin i zmiana klimatu mu zaszkodzila na pogrzebie stal z zalozonymi rękoma -- dzwaczny fanatyk

0 0
ID:13904

cyklista-wylogowany

Gwoli ścisłości.Nie rozsiewam sensacji jak pisze to Czcigodna Szujowatość.Kontrwywiad? Nie.
Suplement
Pozyskany w 1971 roku przez Wydział III KWMO Lódż - TW "Leopold".W dniu 26.o5.1979 r materiały TW przekazano do Departamentu I MSW w W-wie -pismo AB-001666/79
Materiały zniszczono.Daty i protokołu brak.

0 0
ID:13910

szuja

~cyklista-wylogowany
Nie przez III-kę ,ale przez II-kę.Zakręt nie w tą stronę.Na żużlu jeździ się w lewo!

0 0
ID:13918

cyklista-wylogowany

Przepraszam Szanowny Szujo nie bedę sie spierał.Wiesz najlepiej w jakim wydziale KW MO w Łodzi pracowałeś.Tylko dlaczego TW "Leopold",a nie TW "Truteń" przecież był etnomologiem.

0 0
ID:13924

szuja

No teraz to pojechałeś już nie jak żużlowiec .Tak się składa ,że teraz to już małe dziecko wie jaki Wydz SB czym się zajmował.Nie chce mi się szukać w necie ,ale czytałem swego czasu ,że III -a to gospodarczy. Sam podajesz nr akt z II-ą a ta sygnatura jest przepisywane kontrwywiadowi SB.Coś mi się wydaje ,że głupa palisz ,że aż miło............

0 0
ID:13927

cyklista-wylogowany

Wasza Szujowatość nie zna sie na żartach?Po prostu się pomyliłem i przyznaje Tobie rację.Uśmiechnij sie jutro będzie lepiej.

0 0
ID:13931

szuja

Ładna pomyłka ,zwłaszcza z ta KWMO. Zdrastwujtie tawariszcz.Ja paniał, Wy tożie bagażowy.Pazdrawliaju .

0 0
ID:13936

cyklista-wylogowany

Pamiętasz jeszcze ten kawał.Odzew...pazdrawlaju was ot wsiech tawariszczi Sowietskowo Sojuza.Zapomniałem tylko na którym dworcu miałem wysiąść.

0 0
ID:13939

szuja

Najbliżej będzie z Łodzi Fabrycznej.

0 0
ID:13953

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA