Najwyraźniej prawda w oczy kole ,bo już ,,niezależne...

Najwyraźniej prawda w oczy kole ,bo już ,,niezależne media''rozpoczęły tłumaczenie Polakom ,że to co widzieli pod Pałacem Prezydenckim to była fatamorgana , a wypowiedzi obecnych tam tysięcy ludzi reżyserowane .Ale teraz ten numer nie przejdzie -JA TO WIDZIAŁEM NA WŁASNE OCZY I ŻADEN PISMAK NIE ZROBI MI WODY Z MÓZGU I INNYM RÓWNIEŻ .

10 komentarzy

otóż to

proste że tak, teraz bedzie manipulacja w druga strone, ze to było zmanipulowane. Ale co sie człowieku dziwisz, jak w tym kraju 1/3 to byli esbecy/agenci/działacze komuniści albo poitycy, którym nie w smak dobro narodowe. Lepiej być wasalem UE przecież niż mieć tożsamość narodową. Żałoba się skońćzyła komuchy, teraz znów możecie pluć i lać ten wasz żałosny jad.

0 0
ID:13975

szuja

~otóż to nawet ksywy nie masz kapitalisto bez chałupy ?

0 0
ID:13980

Alutka

Może i było tak jak widziałeś ale nasz naród już tak ma .Jedni poszli bo taką czuli potrzebę inni bo mieli wrzuty sumienia (ponieważ wcześniej się nabijali z Prezydenta ),a jeszcze inni (i takich było najwięcej )z ciekawości .

0 0
ID:13982

gość

Gdzie jest prezydent?
Na pokład samolotu lecącego do Smoleńska, wsiadł człowiek
"mały", kłótliwy, przeciętny prezydent, "zaściankowy" i ksenofobiczny, mierny polityk.
Autor słów: "spieprzaj dziadu", "małpa w czerwonym", "ja panią załatwię", nieznający za to słów refrenu hymnu...
Pośmiewisko nie tylko satyryków, ale całej Europy i prezydent z rekordowo
niskim poparciem społecznym...
W trumnie ze Smoleńska, przywieziono "wybitnego męża stanu", "patriotę",
"bohatera narodowego", "ojca narodu", największego Polaka", "równego królom"...
Ja się pytam kto podmienił zwłoki?! Gdzie jest ciało Kaczyńskiego ?!

0 0
ID:13984

do alutki

A ty w tym czasie gdzie byłaś ,,z ciekawości'' tak jak tych kilkaset tysięcy ludzi stojących ,,z ciekawości'' po 10 godzin dzień i noc ,czy w domku przed tv z kawką i ciasteczkiem ?

0 0
ID:13988

aBc

"gościu"- wyczuwam nutkę ironii.

0 0
ID:13990

Anonim do anonima

Ty anonim, pseudo patrioto, to że stałeś kilkadziesiąt godzin nie robi z Ciebie bohatera. Przypominasz mi tych dziadków, którzy w wojnie (IIWŚ) nie brali udziału - bo w kołyskach się bujali, a robią z siebie takowych bohaterów. Ja nie byłem opłakiwać prezydenta, bo nic dla Naszego kraju nie zrobił :]
Bardziej było mi żal obsługi tego samolotu niż samego prezydenta.
Przytoczę cytat z murów Wawelu (który pojawił się przed uroczystościami): 'Tyś na Wawel jest zbyt wąski, spieprzaj dziadu na Powązki'

0 0
ID:13993

odp od Alutki

jeszcze na głowę nie upadłam żeby stac tyle godzin i pokazówki robic ,

0 0
ID:14007

do alutki

A mimo to nie dokońca rozumiesz wymowy tej sytuacji i tej obecności setek tysięcy ludzi pod Pałacem Prezydenckim -a może oni (twoim zdaniem)zbiorowo upadli na głowę - a twoja Polska jest gdzie ?

0 0
ID:14015

kortyzol

Alutka masz całkowitą rację.Ludzie tam poszli bo jak przyjdzie pięciu i się patrzy do góry /chociaż tam nic nie ma/ to zaraz się zrobi tłum i wszyscy pilnie coś tam w górze poszukują a nawet widzą jakieś rzeczy nadprzyrodzone ,czy kosmitów.Zaznaczam ,że zarówno J,K jak i L.K byli i są mi obojętni a nawet trochę ich polubiłem za upór w bezmyślności.
Dodam ,że nie wszyscy mają Luwr a w nim Belphegora.

0 0
ID:14020

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA