Na ul. Długiej wg oflagowania znowu Maroko.Jaki jest poziom...

Na ul. Długiej wg oflagowania znowu Maroko.Jaki jest poziom osoby wykonującej tą pracę ?Tyle piszecie o patriotyzmie a tu właśnie macie namacalny przykład ,jak on wygląda.To nie jest zwykłe roztargnienie. Roztargnienie może być,gdy założysz koszulkę na odwrotną stronę.

9 komentarzy

tad

jak juz to monako a nie maroko ...

0 0
ID:14025

cyklista-wylogowany

Ja się Jego Szujowatości nie dziwię.Skoro nad ranem został niesiony do domu z imprezy pierwszomajowej przez ulicę Długą miał wrażenie,że kolor czerwony jest u góry.

0 0
ID:14028

ada

Piszesz brednie ul Dluga nie jest oflagowana chyba ze sam oflagowales swój szujowaty domek

0 0
ID:14031

szuja

Po pierwsze napisałem "tą pracę" a powinienem napisać "tę pracę"-błąd.Po drugie niepotrzebnie napisałem ,bo ... i tak nie żaby .Buhaha

0 0
ID:14033

szuja

Jest taki kraj i miasto jak z Delecty ciasto,gdzie uprawiany jest tenszuj.Dla słabo znających jeździectwo podaję,że to rodzaj jazdy na cyklu/cyku/kucyku/ bez trzymanki i pod napięciem /voltyżerka/.Inaczej jak się jest wylogowanym z otaczającej rzeczywistości. Buhaha

0 0
ID:14035

szuja

~ada
Widzisz z domami to jest tak ,że rozlatują się jak z kart-czego Ci nie życzę.

0 0
ID:14036

Marcin

Szuj przeginasz. Totalnie gnoty wklejasz a komentarze dodatkowe to chyba po alkoholu. Zastanow się czy błaznować tu chcesz czy raczej racjonalnie funkcjonować.

0 0
ID:14038

ada

Szuja kolor bialy to bialy flaga miejska ma kolor żolty iczerwony z herbem naszego miasta

0 0
ID:14043

gość

Fakt na ul Długiej jest wywieszona flaga czerwono biała.Mieszkam w bloku na przeciwko.

0 0
ID:14053

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA