Zatrzymałem się na Placu Wolności,popatrzyłem w okół i...

Zatrzymałem się na Placu Wolności,popatrzyłem w okół i zobaczyłem całą prawdę.Ten plac nie pasuje do naszego miasta.Samo w sobie miasto jest piękne/trochę wad ma/ale ten plac jest tak szkaradny ,że aż go żal za jego brzydotę.

6 komentarzy

normalny

Coś ten Szuja chyba na lekcjach poprawnej polszczyzny nie bywał. Nie dość że bzdury pisze często to jeszcze robi błędy. Ostatnio coś ich sporo,pewnie chłopak się czymś denerwuje.

0 0
ID:14064

Do Szuj

Chyba z jednym Twoim wpisem moge sie zgodzic. Ten Plac natychmiast potrzebuje przebudowy.Szkoda ze tego nie widza nasi Radni.

0 0
ID:14068

szuja

Jeśli chodzi o błędy ,to czasem popełniam i się nie obrażam.Napisałem w okół zamiast wokół.Mogę tylko powiedzieć ,że są to niuanse bo już np.pisze się w okół nas.Myślę ,że jakbyś miał trochę odwagi by mieć swojego nicka, to coś bym znalazł i u Ciebie.

0 0
ID:14080

cyklista-wylogowany

Czy Wasza Szujowatość mógłby doprecyzować co Waści się nie podoba na Placu Wolności.Czy poszczególne pierzeje zabudowy placu z wystepujacą różnorodnością form architektonicznych-nijak nie pasujacych do siebie.Pomijam stwierdzenie wkomponowanych w istniejaca przedwojenną zabudowę-(Dom Cechu,ZUS,"wieżowiec"(z pierwszą we Włocłaku windą dla mieszkańców)czy też sam teren znajdujacy się w pośrodku zabudowy ?A może w ramach rewitalizacji odbudować jedną z najpiękniejszych cerkwi na obrzeżach zaboru rosyjskiego.

0 0
ID:14082

szuja

Napiszę krótko.Jak jestem na Placu to mi się wydaje ,że się cofnąłem do średniowiecza.Zabudowa nie trzyma się ani kupy ani nawet rokoko.Szkoda słów.Na środku powinien być jeszcze skład węgla jak kiedyś koło klasztoru.

0 0
ID:14105

jp

co wy chcecie od Placu Wolnosci przecież jest ładny podobny do Zbonia.

0 0
ID:14146

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA