Nie wiem kiedy ten materiał był nagrywany, ale...

Nie wiem kiedy ten materiał był nagrywany, ale rzeczywiście wypowiedź B.Komorowskiego w 1min.44sek. trochę mnie zastanowiła.
http://www.facebook.com/komorowskiemu.nie?v=wall
A Wy jak się do tego odnosicie? Czy rzeczywiście "coś jest na rzeczy"?

9 komentarzy

pamar

Nie wiem kiedy ten materiał był nagrywany, ale rzeczywiście wypowiedź B.Komorowskiego w 1min.44sek. trochę mnie zastanowiła.

http://www.facebook.com/komorowskiemu.nie?v=wall A Wy jak się do tego odnosicie? Czy rzeczywiście "coś jest na rzeczy"? Z podziękowaniem
stały "portalowiec"
pamar

0 0
ID:14077

asia

Komorowski jest najlepszym kandydatem na prezydenta!!!!!!!!!!!!

0 0
ID:14084

rychu

Tak jak WTC zostało wysadzone przez CIA

0 0
ID:14087

zbuntowany_kaloryfer

Cóż Pamar, jeżeli chodzi o link z Facebooka... materiał nie wiadomo kiedy i w sumie skąd. A cóż, współczesna technika czyni cuda.
Krótki wywiad z Panem Komorowskim zamieszczony na youtube? Jak dla mnie 100/100. Zwięzły, logiczny, wyczerpujący, spójny i okraszony dowcipem - nic dodać nic ująć.
Ps. Dla tych chwiejnych, kierujących się w swych wyborach emocjami, którzy być może rozważają poparcie dla Kaczoka, a wcześniej takich skłonności nie przejawiali - załączam link. Warto przypomnieć sobie koszmar tzw. IV RP, jej ohydę w całej krasie. Zerknijcie ponownie na te prostackie, zawzięte twarze, posłuchajcie mułowatych, pozbawione logiki i elokwencji wypowiedzi (za to pełnych jadu i pomówień). Przypomnijcie sobie ksenofobię, nieufność i podejrzliwość wobec wszystkich i wszystkiego dookoła. Przypomnijcie sobie wodzowską postawę premiera kaczki, jego pragnienie władzy totalnej. Przypomnijcie sobie gestapowskie metody Ziobry, podsłuchy, bezprawne aresztowania, przeszukania, pomówienia. Wielu z Was widziało w mediach każdego dnia, że jednym z celów pIs jest systematyczna walka z demokracją i powolne, ale nieustanne zmierzanie ku rządom wodzowskim, autorytarnym. W końcu udało się powstrzymać raka. Nadchodzi szansa, że można dać rakowi popalić, aby znalazł się w zupełnym odwrocie.
Ludzie! Przypomnijcie sobie i PAMIĘTAJCIE o latach najgorszego po `89 rządu! To nie było tak dawno, a pamięć nawet jeżeli macie dobrą, to niech ona nie będzie krótka hehe;) Jakby co - proponuję zrobić sobie wycieczkę w przeszłość i pamięć odświeżyć.
http://www.facebook.com/group.php?gid=253864591458&ref=mf

0 0
ID:14090

ananas

Zbuntowany, wiesz, warto było chociaż dla Twojego wpisu, odwiedzić to miejsce ponownie. Tylko nie łudź się, że trafisz ze swoim postem do bogoojczyźnianych. Ich szare komórki zwektorowane przez pospieszalsko - rydzykową maszynkę, mają w d... logikę i trzeźwy osąd. Ponieważ masz muzyczny nick, zapodam coś, co może Ci się spodoba. szuja gdzieś wkleił jakiś plejbejski hip-hop, ja Ci proponuję prawdziwy rap

Pzdr.

0 0
ID:14097

szuja

Witam ananasa.Wróciłeś i to w dużym stylu.

0 0
ID:14102

ananas

szuja, niepotrzebna ironia. Przyznałem rację gościowi, który jota w jotę wyartykuował mój, że tak powiem, stosunek do ogarniającej nas rzeczywistości. Brzydziłbym się natomiast wchodzić w polemikę z ksenofobami, antysemitami i wszelkiej maści frustratami zaśmiecającymi to forum. Dlatego spoko, znów odpoczniesz ode mnie na dłużej.

0 0
ID:14110

zbuntowany_kaloryfer

Ananas - ten clip w dużej mierze przedstawia to, o czym napisałem w komentarzu. Aczkolwiek zupełnie innymi słowy jest to ujęte i inną formę posiada;)
Ps. Buracki bar z teledysku jest zajefajny hehe, te tacki z tektury i w ogóle hehe

0 0
ID:14127

szuja

Ale ja, to co napisałem było szczere i nie odbiega od prawdy.Narta

0 0
ID:14130

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA