czy mi sie wydaje czy co nie ktorzy mlodzi policjanci w...

czy mi sie wydaje czy co nie ktorzy mlodzi policjanci w naszym miescie pomylili profesje bo jak juz kopia skutego do tylu kajdankami to chyba cos z nimi nie tak zaznacze ze to zaden grozny bandyta tylko zwykly malolat po paru glebszych byl ofiara policjantow

11 komentarzy

negocjator

wiesz ... nie ma to jak się wyżyć na zatrzymanym ... ! zresztą policja straciła całe moje poważanie ... nawet ich na ulicach nie widać ... siedzą tylko na krawężniku albo za krzakiem z radarem ... i od rana tylko akcja pod tytułem - dziś łapiemy 20 na radar i 30 za nieprawidłowe przejście przez jezdnie albo kolesi co sobie w piątek piwko piją na świeżym powietrzu , a jutro łapiemy rowerzystów w biały dzień za to że nie ma światełek ... ot taka policja ... bo jak ci ukradną auto albo cie pobija lub okradną , to za miesiąc sprawa będzie umorzona z braku sprawcy lub dowodów... !

0 0
ID:14118

marian

lub się farbują i tak niektórym czas leci,pozdrowienia dla dobrych psów

0 0
ID:14119

kleczkoska.

Nie tylko młodzi tak się wyżywają niestety ,przykro o tym mówic ale nauczyli się tego od tych starszych .

0 0
ID:14121

zbuntowany_kaloryfer

Tak na marginesie zapytam tylko: jakiego konkretnie wydarzenia post dotyczy? Kiedy? Gdzie? Kto? Kogo?

0 0
ID:14122

pamar

Dokładnie jest tak, jak mówi negocjator. Mój znajomy od pewnego czasu (w sprawie o pobicie) biega między Komendą Policji a Prokuraturą, bo chociaż podał szczegółowe dane sprawcy, był na tzw. okazaniu i..... nic. Brak dowodów, chociaż po zdarzeniu były wezwane odpowiednie służby, które poczyniły notatki służbowe.

0 0
ID:14134

szuja

Pamar-a kogo twój znajomy pobił?

0 0
ID:14139

szuja

Pamar-a kogo twój znajomy pobił?

0 0
ID:14140

pamar

Szuja z Tobą to już naprawdę źle. Co sugeruje zdanie: "podał szczegółowe dane sprawcy", że był sprawcą czy poszkodowanym? Zanim coś palniesz to dokładnie zapoznaj się z tekstem. Wolałbym, abyś był elokwentny jak to drzewiej bywało, ale lata świetności masz już chyba za sobą. Pzdr.

0 0
ID:14149

szuja

Pamar-myślałem ,że jest może lotnikiem i teraz jest świadkiem ,bo jak lata to widzi dużo z powietrza.

0 0
ID:14156

pamar

Ech, szuja szkoda słów. Gdzie ja pisałem o lataniu??? Wytrzeźwiej!

0 0
ID:14165

szuja

Pamar przepraszam ,to nie lotnik a maratończyk.A więc jakież Termopile jednak były.

0 0
ID:14206

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA