1,65 mln podpisów przyniósł dziś sztab Jarosława...

1,65 mln podpisów przyniósł dziś sztab Jarosława Kaczyńskiego do Państwowej Komisji Wyborczej.Postawiłem na dobrego konia. Platforma Obywatelska, która chwaliła się swoimi cyferkami później, zebrała ich zaledwie 769 tysięcy. Niecałe dwa razy więcej niż wyśmiewany przez wszystkich Grzegorz Napieralski.Bój to będzie Wasz ostatni drodzy solidaruszkowie.Swoją drogą lewica zeszła całkiem na psy.Jeżeli feniks z popiołów się odrodził,to i lewica się wykaraska.

8 komentarzy

PO

Zaczyna wykonywać nerwowe ruchy ,jak w walce z cieniem .Ale te setki tysiecy ludzi z pod Pałacu Prezydenckiego spełni swoje obietnice dane ofiarom tragedii smoleńskiej .I żadne cuda tu nie pomogą.

0 0
ID:14189

zbuntowany_kaloryfer

Bez emocji panowie, bez emocji. Gdybym zbierał podpisy pod kościołami w całej Polsce to też bym zebrał tyle hehe. Czyli ktoś mógłby założyć, że ilość zebranych podpisów przełoży się bezpośrednio na ilość głosów oddanych do urn, dając pIsuarom zajefajny wynik hehehehehe

0 0
ID:14191

cyklista-wylogowany

Szanowna Szujowatość.Przepraszam za zainteresowanie.U jakiego bookmachera Waść obstawiał i w jakim stosunku przyjmowano zakłady?

0 0
ID:14193

aBc

"zbuntowany grzejniku"- Ty pod kościołem, jakoś nie mogę tego sobie wyobrazić .

0 0
ID:14202

szuja

Nie znasz tego żyda ?

0 0
ID:14204

zbuntowany_kaloryfer

To najwyraźniej byś się zdziwił abc. Czy sadzisz, że do kościoła chodzą tylko mroczni, lamentujący radiomaryjcy, hipokryci i bigoteria wszelkiej maści? Czy według Ciebie osoba wierząca to wyłącznie śmiertelnie poważni bogoojczyźniani taplający się w błotku przeszłości i marzący o "silnej IV RP"? Jeżeli tak uważasz, to jesteś w wielkim błędzie. Bo normalni ludzie, patrzący w przyszłość i otwarci na świat też tam bywają;) Ale cóż, Wy, pretorianie pIsu uważacie, że Pan Bóg należy wyłącznie do Was.

0 0
ID:14208

bert.

1,65 mln. podpisów zbieranych m.in. w kościołach kat.nie powala mnie na kolana.Od 21.04. tj. od daty ogłoszenia wyborów przez marszałka sejmu mieliśmy dwie niedziele i 3 maja w kiedy to odbywało się mnóstwo uroczystości kościelnych...coś słaba frekwencja w kościele kat.A tak naprawdę jak myślicie ile by było podpisów bez agitacji i zbiórki w kościołach...???

0 0
ID:14215

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA