Całemiasto rozkopane, ale ja juz nie mogę sie doczekac...

Całemiasto rozkopane, ale ja juz nie mogę sie doczekac kiedy wreszcie będzie można odpocząć na zielonym Rynku!. Ładnie Panowie układają kostkę Teraz dopiero widać jak szybko idą prace. Wreszcie jakaś inwestycja się nam urzeczywistnia - szkoda że w poprzedniej kadencji Skrzypek niewiele robił.

6 komentarzy

yes

Pan Skrzypek tylko załatwił nam Pomorsko-Kujawskie województwo gdzie zabierają wszystkie największe inwestycje do Torunia , Bydgoszczy a nasze kochane miasto to zaorają bo nie będzie już żadnych zakładów pracy ani przedsiębiorstw.

0 0
ID:14213

Daniel

Jak tak czytam Wasze komentarze, to mam wrażenie, że Wam się wszystko należy. "Ktoś musi dać nam pracę...", "Prezydent nic nie robi...". Mówicie, że we włocławku nie ma pracy. No to co za problem, żebyście sami zabrali się do roboty pozakładali firmy, znaleźli klientów, zatrudnili pracowników....
Zacznijcie ludzie od siebie, a potem mówcie na innych.

0 0
ID:14216

yes

jeśli wybrało sie swoich prezentantów na prezydenta , głosowało aby było lepiej i żyło lepiej w swoim mieście to chyba nie jest żadna ujmą na honorze walczyć o lepsze jutro dla swoich mieszkańców .Co jest w tym złego że chcemy aby nasze fabryki , instytucje , urzędy pozostały tu na miejscu , co w tym złego że my sie o to dopominamy .Gdy będziemy mieli gdzie pracować to na pewno nie będziemy na łasce państwa. Nie wszyscy musza być przedsiębiorcami , też muszą być tacy którzy wykonywać muszą prace fizyczne bo inaczej właściciele fabryk , barów , sklepów nie żyli w takich luksusach jak żyją, my mielibyśmy pensję nie grosze z MOPS-u z których nie da rady utrzymać rodzinę .

0 0
ID:14219

pamar

Propaganda sukcesu nadal trwa.

0 0
ID:14227

Stacha -do Daniela

Niestety ale we Włocławku ciężko znależć pracę - a to co proponujesz- własną działalność to wielka lipa- wiem co piszę- zobacz ile wolnych lokali stoi, ile osób zlikwidowało działalność- koszty przerosły zysk.To tak ładnie wyglada jak się nie prowadzi swojej działalności a ma ciepłą posadkę w państwowej firmie.

0 0
ID:14234

leniwa

do Daniela -aby rozpocząc własną działalnośc należy miec na to środki finansowe ,a żeby tak było trzeba najpierw zarobic troche grosza ,nie wszystkim rodzice otwierają firmy . A jak zrobisz cos za kredyt to po roku się zwiniesz ,wiem cos na ten temat .

0 0
ID:14235

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA