No i proszę, jeżeli chodzi o kampanię wyborczą Kaczoka...

No i proszę, jeżeli chodzi o kampanię wyborczą Kaczoka wszystko zaczyna odbywać się wg scenariusza, który niedawno przedstawiłem. Oto patrzy na nas z plakatu twarz cherubinka: prosi wyborców o głos, zmiłowanie i modlitwę. Fotka wypacykowana niczym ilustracja z jakiegoś pisma dla Jehowych.
Wczoraj społeczeństwo mogło się dowiedzieć, że Jaro pokochał Rosjan. Może nie oświadczył tego jeszcze wystarczająco jednoznacznie, jednak proponuję dać mu trochę czasu;)
Sprawa kolejna: wyznawcy braci puszyli się (i puszą) z dumy, że śp. prezydent pochowany został na Wawelu. To pakować spróchniałe zady do autokarów i sio na Wawel. Bo czy belwederskie płoty są stosownym miejscem do urządzania przydrożnej kaplicy? Uważam, że jeżeli Bóg zlituje się nad Polską, a wyborcy użyją rozumu (co w sumie na jedno wychodzi;) i wygra oponent brata J., składanie wiązanek pod Belwederem nasili się. W pewnym sensie bardziej jako manifestacja postawy wyznawców braci, niż jako element żałoby. Postawy >anty

8 komentarzy

bracia

a ja to widze tak; Dziwisz do Jarka ja go pochowam na wawelu,ty zostaniesz Prezydentem ja mam wielki elektorat przeciez Polska to jeszcze strasznie zacofany katolicki kraj, mochery rydzyk i reszta palestry pujdzie na wybory oddac na ciebie glos ale ty w zamian, zaczniesz przywracac twarz kosciola katolickiego ktora jest juz blada dasz nam wiecej swobody i tak dalej dalej wiele by mozna bylo pisac ile skorzysta kler na Jaroslawie

0 0
ID:14327

aBc

dwóch antyklerykałów się odezwało, jak to się sprawdza, że przysłowia są mądrością narodów "uderz w stół , a nożyce się odezwą".

0 0
ID:14335

RYS

Proponuje 10 czerwca br.trumny z krakowa przewieżć do warszawy wstawić do belwederu a w przeddzień wyborów ,ponownie z wielką pompą pochować .Wygrana Jarka GWARANTOWANA. PTDC.!

0 0
ID:14342

zbuntowany_kaloryfer

Jeżeli było to do mnie m. in. skierowane, to informuję Cię aBc, że nie jestem "antyklerykałem". Podczas mojego krótkiego, dziwnego żywota udało mi się zaobserwować, że nie wszyscy Polacy noszący habity są nawiedzeni. Ba, są NORMALNI. Śp. ks. Tischner jest idealnym wręcz przykładem. Dla Was, Wyznawców, byłby to zapewne wróg, albo przynajmniej ktoś, kogo się omija. Wiadomo, myśli, patrzy perspektywicznie - więc dla sympatyka IV RP - ktoś bardzo nie po myśli.

ABC, pozostaje mi zacytować słowa "piosenki". Słowa, które zapewne będą Ci bliskie. Wszak to IV RP w pigułce (swego czasu ulubiony utwór ulicznych szwadronów LPR, Waszego wiernego sojusznika)
To jedna z kultowych piosenek skrajnej prawicy. "Lata walk ulicznych" z 1992 roku zespołu Legion (pisownia oryginalna): "...władza dla narodu/polska dla Polaków...", "...Już nie będzie nam świecić nad głową/żydowskiej gwiazdy czoło/Już nie będzie rzucana nasza Polska na kolana/Naszym punktem zawsze będzie nacjonalizm...", "...nie będą nam pluli w twarze/masoni, żydowscy zbrodniarze...", "...dajcie karabinów jak najwięcej/pogonimy bandę całą obronimy rasę białą...", "...polska RP biała siła tu i tam...", "...biała siła dobrze znana żółci, obcy na kolana...", "...czy brudasy czy pedały na nich nie zabraknie kul...", "...czy to Niemiec czy też kurwa szubienica znajdzie się...", "... wyleczymy Polskę naszą/od zarazy jaka jest/liberalizm, pacyfizm, czy masońskie ewg...", "Nasza duma nie pozwala znać urzyna ni cygana/białą rasę obronimy gdy ich wszystkich wypędzimy".

0 0
ID:14343

szuja

aBc-czy ty udajesz ,czy nie widzisz tego kościelnego zakłam ania ?

0 0
ID:14345

Kto to taki ?

,,Kaczok''-kolega z podwórka ,z pod budki z piwem ,a może razem na truskawki chodziliście ? Doprecyzuj kaloryferku ...

0 0
ID:14350

drapaniec

~Kto to taki ?Sam najpierw się przedstaw.Może być nick>

0 0
ID:14351

duchu

Kaloryfer masz czas na polemikę z abc? Nie szkoda ci czasu? On i tak nic nie zrozumie. To jednostka głęboko zssocjalizowana w katolicyźmie i wszelka polemika jest stratą czasu. Ot niektórzy tak już mają że wiedzą lepiej, ale argumentów mało w głowie a ich prawda jest prawdziwsza od inych prawd. EHM

0 0
ID:14352

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA