Szanowny pan "szuja" i "zbuntowany"- myślę, że z...

Szanowny pan "szuja" i "zbuntowany"- myślę, że z satysfakcją będą podziwiać przykłady POlityki miłości.

Oto link do artykułu:

http://niezalezna.pl/article/show/id/34157

15 komentarzy

A-Z

Polecam obejrzec Pisowcom i pomyslec przeciez to wszystko prawda, szkoda jako człowieka ale????

0 0
ID:14456

pamar

To jest właśnie POlityka miłości, ścierpiałem już "wystąpienia" Stefana Konstantego Myszkiewicza-Niesiołowskiego, ale gdy zobaczyłem Władysława Bartoszewskiego, honorowego obywatela państwa Izrael, który jak jakiś Guru, co słowo oczekiwał poklasku - nie zdzierżyłem, zakląłem szpetnie i skończyłem oglądanie.

0 0
ID:14458

zbuntowany_kaloryfer

Szanowny aBc, pojawiłeś się jak widzę w końcu. Nie ustosunkowując się do pytań i argumentów, które przedstawiłem Ci ponad tydzień już temu. Przedstawiłem rzeczowo i klarownie. Czyżby były one aż tak niezrozumiałe? Czyżbyś bał się lub nie potrafił stanąć rzeczowo i merytorycznie w obronie ideologii, w którą wierzysz? Argumentów brak..? Hmm, jak widzę szybko uczysz się od swojego guru pięknej sztuki uników;)
Filmik, do którego link zamieściłeś znam już od wielu dni. Krąży po sieci jak zły szeląg. Jeżeli chodzi o portal, który go zamieścił, "niezależna.pl"... cóż, zamieszczony materiał stoi w jawnej sprzeczności z nazwą portalu. Nawet średnio wytresowany szympans zauważyłby tę ewidentną sprzeczność;). Zatem proponuję bardziej skupiać się na faktach, a mniej na prawdach.
Ps. Mam serdeczną prośbę: mógłbyś w przyszłości nie wymieniać mnie w jednym szeregu z szują? Będę wdzięczny.
Pzdr.

0 0
ID:14460

zbuntowany_kaloryfer

cd. komentarza:
Tradycja stara jak ludzkość nakazuje oddać hołd zmarłym i nad mogiłą wymieniać ich wszelkie możliwe zalety i w samych superlatywach wypowiadać się. To ładna tradycja i niech tak pozostanie. Jednak należy w sposób jednoznaczny oddzielić czyjeś zalety i osiągnięcia jako człowieka od funkcji jaką on publicznie sprawuje. To dwie zupełnie inne sprawy.
A prezydentura śp. LK była prezydenturą nieudolną niestety. Jako najwyższy urzędnik w państwie okazał się osobą stosunkowo nijaką, w dodatku pozostającą pod silnym wpływem brata. Czyli de facto pIs. Przyczyniało się to do umacniania podziału i antagonizmów w społeczeństwie. To nie był prezydent wszystkich Polaków.
Kolejny straszny zgrzyt tej prezydentury to utrudnianie pracy rządowi, tym samym spowalnianie koniecznych przemian gospodarczych. Efekt: opóźnianie nieuniknionych procesów w gospodarce, rezerwa rządów europejskich, kreowanie niekorzystnego wizerunku Polski na arenie międzynarodowej, zwiększanie antagonizmów w społeczeństwie.
Wymieniłem dwa najistotniejsze grzechy prezydentury LK, a jest ich niestety więcej. Fakty mówią same za siebie i nic tu nie pomoże mitologizowanie śp. Lecha Kaczyńskiego.

0 0
ID:14462

szuja

aBc-już Cię POlubiłem drogi solidaruszku.Dobrze ,że myślenie nie jest najlepszą Twoja stroną.Ale przez przypadek ładnie dołożyłeś temu buntownikowi.No,no,no.Po namyśle powiem Ci w tajemnicy ,że cała solidarna brać mi zwisa...itd.mają oni tyle wspólnego z patriotyzmem ,co święty Turecki z Watykanem.No chyba ,że mu kawę gryzł jak prądu nie było.Hahaha,strasznie się uśmiałem.Niech żyje i rozkwita Solidarnościowo Katolicka Rzeczpospolita.Ludzie dziewczynki chowejta i uciekejta bo proboszcz "aBc" na motorze jedzie !

0 0
ID:14463

Viki

Fanatyku działaczu pro pisowski abc. Dzieki za przypomnienie. W całej rozciągłości zgadzam się z tymi wypowiedziami zawartymi w tym filmiku. To tylko kropelka z czary prawdy o piso-pcowych maluczkich, którym maży się władza. Was działaczy za motłoch mają ich i wasza sprawa ale reszta polaków jest bardziej racjonalna.

0 0
ID:14468

duchu

Abc, czy ty zanim coś napiszesz lub wkleisz, choć chwilkę zastanawiasz się, o co ci chodzi i co chcesz przekazać? Bo jak po komentarzach widać (a ja również je popieram) dajesz po prostu "ciała". Twoja ideowość działa ostatnio autodestruktywnie na twoje wypowiedzi, bynajmniej na ich sens. Najwyraźniej świadczy to o twojej frustracji z wysoce już prawdopodobnej porażki twojego idola w zbliżających się wyborach. No niestety nie możesz za to winić tej części społeczeństwa, która ma prawo mieć inne poglądy i wyciągać wnioski z wydarzeń i faktów z przeszłości, bo przecież o to chodzi w demokracji, która w pewnym sensie dyskryminuje mniejszość. Pomyśl o tym.

0 0
ID:14470

Magi

No gościu abc to było wyjście smoka. he he he

0 0
ID:14472

Miki

Plityka miłości bliźnich to w radyjo maryja jest dopiero. Tam nie zaglądasz autorze tego postu? Toż to źródełko.

0 0
ID:14474

cyklista-wylogowany

Głosujac na P.Komorowskiego-głosujesz za zwrotem amerykańskim Żydom 65 mld $ odszkodowania(głosował za).
A zatem możesz śmiało dopisać sie do listy 141 osób "elyty" w wiekszości koszernej i popierać israelski syjonizm.
Za wzór niech posłuży "jastrząb" P.Bartoszewski.

0 0
ID:14476

zbuntowany_kaloryfer

Kilka gorzkich słów prawdy:

Cyklisto, polecam lekturę książki prof. Bartoszewskiego "Warto być przyzwoitym"

0 0
ID:14481

Jonasz

No dobra a na kogo by trzeba głosować , aby zaprzestano w polsce pompowania miliardów złotówek do urzędników państwa Watykan.

0 0
ID:14482

szuja

Głosuj na Olechowskiego lub Napieralskiego.

0 0
ID:14487

Maryś

Abc a co sądzisz o akcji tobie podobnych przeprowadzonych we Wrocławiu z ulotkami o tacie Donka? Uważasz , że to było w porządku? No określ się kolego. Bo taka prowokacja mogła wyjść tylko od prawo-sprawiedliwie-katolików. Tylko czy to popierasz kolego?

0 0
ID:14511

szuja

Myślę ,że ta g....dworska jak mawiał na swojego śwagra Kwiczoł, już się nie odezwie.

0 0
ID:14528

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA