UWAGA!! Na umowy w salonie O..... na w centrum miasta
14-g b.m.0 godz 17,zawarłem 24-ro miesięczną umowę na internet mobilny O.... Free z płatną opcją próbną{10 dni}- tak oświadczono.Umowa daje możliwość odstąpienia od niej w terminie 10-ciu dni od daty jej zawarcia.Ponieważ w Miłachówku gdzie dokonywałem próby stwierdziłem problemy z zasięgiem,- 24-go rano{10 dni]zgłosiłem się celem zwrotu modemu i rozwiązania tej umowy,jako że musiałbym 24 miesiące płacić po 60 zł za brak zasięgu.Zaznaczam że poprzedniego dnia była NIEDZIELA {fizyczna niemożliwość zwrotu}.NIESTETY,Pan załatwiający moją sprawę odmówił mi odstąpienia od umowy,twierdząc że jest po terminie 10-ciu dni.KTO TU ŻLE LICZY ? {od 14-go Maja godz.17,do 24-go Maja godz 11-ta,- zważywszy że dzień poprzedzający był niedzielą.}TERAZ mam opcję nie Free a "Frajer " bez dostępu do internetu z O..... przez 2 lata za kwotę 1.440 PLN.
Co prawda wysłano e- majla do Centrali w Warszawie celem rozwikłania "zagadki matematycznej 10-ciu dni",- jak do tej pory- 20godzin bez odpowiedzi.PISZĘ AŻEBY POTENCJALNI KLIENCI O..... WIEDZIELI JAK Pan w salonie O..... interpretuje zapis umowy odnośnie 10-ciu dni próby.