Chcę się odnieść do artykułu w Kujawskiej, w której to...

Chcę się odnieść do artykułu w Kujawskiej, w której to radny Krzemieniewski urósł do rangi bohatera!

Podczas powodzi radny Stanisław Krzemieniewski dbał tylko i wyłącznie o siebie! Brał worki, żeby ratować własną działkę. Nie obchodzili go inni. Wiem, bo byłem tam, pomagałem cały czas swojej rodzinie. Według mnie to wstyd, że radny zabierał innym worki. To skandal, że z pana Krzemieniewskiego robi się teraz bohatera. Powinno się podziękować raczej służbom miejskim i prezydentowi, który był z potrzebującymi pomocy. Akcja była prowadzona bardzo dobrze. Strażnicy wszystkich informowali na bieżąco co się dzieje! Każdy mieszkaniec z zalanego terenu miał na bieżąco informacje. Panie radny, wstyd...

6 komentarzy

Pytanie

A z jakiej ,,partyji'' ten bohaterski radny pochodzi ? Teraz to bardzo ważne .

0 0
ID:14934

syrena

Ze Staśkiem Krzemieniewskim pracowałem w NRD w mieście Schmalkalden, a psełdonim jego był Szabla. Proszę byście mu wybaczyli, bo to jest prosty chłop bez ogłady na niewłaściwym miejscu radnego.

0 0
ID:14940

szuja

pralka jest z PiS-u

0 0
ID:14947

jp

bo pralka jest radny zaradny i tyle.

0 0
ID:14962

jp

szabla czy pralka to żelazo ito żelazo.hm

0 0
ID:14966

ananas

syrena, nie gadaj! To byliśmy tam razem! Pamiętasz skąd wzięła się ksywka "szabelka"? Stasiu wolałby nie pamiętać hehehehe! Ale świadkowie żyją i pamiętają buhahahaha!!! Jakby coś, panie "radny", mogę przypomnieć buuuaahahahbuah!!!!

0 0
ID:14988

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA