Jak długo jeszcze w PUP będziemy spotykac się całkowitą...

Jak długo jeszcze w PUP będziemy spotykac się całkowitą ignorancją .Pracownicy tego urzędu siedzą tam za jakąś karę ?

6 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Alutko droga, możesz bardziej naświetlić problem? Co masz konkretnie na myśli pisząc o "ignorancji"?

0 0
ID:14975

nikita

no ja też jestem ciekawa co przez to rozumiesz

0 0
ID:14997

alutka

wyjaśniam -co tydzień jestem w PUP ,ponieważ bezustannie poszukuję pracy .Widocznie za często tam jestem i znudziło się pracownikom szukac dla mnie ofert .Dziś się dowiedziałam że oferty pracy są dostępne w internecie lub na tablicy .W takim razie co tam robi tylu pracowników ?I nie prawdą jest że codziennie dodają nowe ,aktualne ogłoszenia na stronę PUP,dzis np rano były oferty z dnia 20 maja .Nawet nie chce się aktualizowac tych nędznych ofert .A doradztwo zawodowe polega na tym że Pani woła do drugiej Pani przez całą salę pełną ludzi "E..a czy masz coś dla pani Lat ..i wykształcenie takie a takie .Jeszcze dużo można pisac bo to temat rzeka .

0 0
ID:15009

nikita

alutko,no niestety urząd pracy nie stworzy oferty specjalnie na twoje życzenie.a mówią ci,że oferty są dostępne w necie,żeby zaoszczędzić Ci czasu,żebyś nie muiała specjalnie iść do UP.

0 0
ID:15039

zbuntowany_kaloryfer

Zgodzę się z alutką w tym sensie, że w internecie podana jest tylko nazwa stanowiska, bo osobiście zerknąłem. Czyli zapewne dopiero w UP człowiek może się dowiedzieć czegoś nt. konkretnych wymagań na owym stanowisku, które jak wieść gminna głosi często są takie jakby to nie było stanowisko w skromnym Włocku lecz przynajmniej w NY;)))
Co do pracownic - biurwy nie powinny publicznie wykrzykiwać info o czyichś kwalifikacjach czy wykształceniu.

0 0
ID:15051

nikita

też bywam często w UP i nie spotkałam się z tym,żeby te panie krzyczały do siebie na temat ofert pracy dla danej osoby.niby po co miałyby to robić skoro każdy pośrednik czy doradca ma te same oferty...więc w to krzyczenie jakoś trudno mi uwierzyć...

0 0
ID:15070

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA