Jeżeli nie słyszeliście tego w mediach i wciąż macie...

Jeżeli nie słyszeliście tego w mediach i wciąż macie tylko "dwóch" kandydatów do wyboru to polecam zapoznać się:
http://www.asme.pl/127488691469103.shtml

Tylko Janusz Korwin-Mikke na prezydenta RP !!!

7 komentarzy

alutka

Przecież to przypadek czysto medyczny .

0 0
ID:15020

ben Jakov

Głupota to także dar boży - jednak nie należy z tego daru zbyt często korzystać.

0 0
ID:15023

zbuntowany_kaloryfer

Zagłosujcie na JKM, a w ciągu kwartału powstaną we Włocławku i innych miastach dzielnice skrajnej nędzy, slumsów na wzór afrykański. Przy których "Zakręt" będzie wyglądał jak cholerne Beverly Hills. Wszak to on postuluje likwidację wszelkiej pomocy socjalnej, społecznej. Tylko silni i zaradni mają przetrwać - selekcja naturalna. To parafraza jego słów zawartych w wywiadzie dla onet.pl. Nie zachowałem linka, ale jak poszukacie w archiwum to znajdziecie. Był to wywiad dwuczęściowy, opublikowany jakoś 3-4 tygodnie temu.
Ogromna część mieszkańców naszego miasta - nawet tych pracujących - korzysta z dofinansowania do mieszkań ze względu na zbyt niskie dochody (czyli korzysta z pomocy społecznej). Czyli ci, którzy korzystają z MOPR i pobierają zasiłki z PUP również zostaliby ich pozbawieni. Pracujący i mający dofinansowanie do mieszkań znaleźliby się jak ci od MOPR i PUP na ulicy. A wszyscy razem ruszyliby wesoło w miasto szukać kartonów, niepotrzebnych płyt osb i desek aby stawiać sobie ładne domki gdzieś na peryferiach.
No i byśmy mieli "Grzywno bis" hehehe

0 0
ID:15030

Czołg

Ja chcę benzynę za 1,5 zł, wolę płacić za służbę zdrowia niż mieć za darmo i tak płacąc za wszystko, chcę decydować za siebie i nie chcę płacić na powodzian pieniędzy. Kto im kazał budować się na łąkach i być nie ubezpieczonym? Jak najmniej Państwa w Państwie, wywalić urzędników, niech za mnie nie decydują i mi nie ograniczają wolności. Zauważyliście że w naszym kraju są zawsze problemy w miejscach gdzie rządzi Państwo: państwowe koleje, Państwowe drogi, Państwowa służba zdrowia, Państwowe urzędy, Państwowe stocznie, kopalnie itd...Korwin na prezydenta! :)

0 0
ID:15031

aBc

często nie mam okazji się zgadzać z internautką "alutką".

0 0
ID:15036

Jolka

Szkoda Twojego czasu. Daj sobie spokój i tak nic nie ugrasz dla tego kandydata.

0 0
ID:15042

zbuntowany_kaloryfer

Tu znajdziecie kolejny dowód na to, że ew. "przywództwa cesarstwa środkowoeuropejskiego" to świr i wywrotowiec:
http://wybory.onet.pl/prezydenckie-2010/aktualnosci/korwin-mikke-za-likwidacja-zasilkow-dla-bezrobotny,1,3233685,aktualnosc.html

0 0
ID:15098

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA