Wkurza mnie leniwa postawa włocławskiej straży...

Wkurza mnie leniwa postawa włocławskiej straży miejskiej.Nie chce im się ruszyć na ulicę Cmentarną. Jest tam znak informujący o zakazie parkowania i postoju na ulicy. Nie przestrzegają tego kierowcy dużych samochodów dostawczych. Parkują przed przejściem dla pieszych stwarzając zagrożenie jak również blokując przejazd innym użytkownikom drogi. Może pan komendant łaskawie poprosi swoich podwładnych żeby raczyli zwrócić większą uwagę na tamto miejsce.

7 komentarzy

Anna

Kilka razy jechałam Cmentarną i za każdym razem miałam problem z przejazdem bo stały tam samochody pomimo znaku zakazu postoju i parkowania.Strażnicy zajęci są zakładaniem blokad w centrum miasta.Najwyraźniej to jest dla nich bardziej opłacalne.

0 0
ID:15043

Anty

Straż miejska to jedna wielka pomyłka, na śródmieściu ich nie widać bo tam żule piją i mogą się awanturować, przy bazarach miejskich ich nie ma bo tam handlarze są pyskaci, na cmentarnej to już w ogóle bo po co. Nie ma to jak intratny interes pod tytułem zakładanie blokad na w miarę nowe i dobre auta bo tym ludziom się spieszy i nie pyskują albo na trupy które ledwo jeżdżą bo właściciele tych wehikułów pewnie nie będą mieli znajomości by coś załatwić.

0 0
ID:15045

fabian00

straż to straż a;e miesiac temu na ulicy zabia -3 maja stało dwóc panow z policji Stali tak a małolaty grali se w pilkę kopiąc po oknach i scianach...az wkoncu jakiś koles z ciastkarni sowa sie wziął za nich,to owsze panowie zwrócil uwagę po czym poszli do drzwi od szkoły na 3 maja i sie schowali za nimi....kiedy szło 3 małolatów w w ieku 11-15 jeden z nich zapytał panowie ni e mają co robić tylko stać...wtedy panowie weszli do budynku szkoły i ślad po nich zaginął:P

0 0
ID:15052

zbuntowany_kaloryfer

Ale widzisz fabian, gdyby któryś z policjantów sięgnął pałą po łydach młodocianego (tak jak powinien zrobić!!!) to w mediach podniósłby się szum, że policja nie łapie bandytów tylko bije "dzieci". Pamiętasz jak niedawno na Celulozie policaje dali lekcję młodocianemu agresywnemu? Bo w ramach obowiązującego prawa mogli mu zapewne "skoczyć na pukiel".
Jedno z najpiękniejszych praw w USA - od 13 roku życia odpowiadasz przed sądem jak dorosły.

0 0
ID:15060

kierowca

Uprzejmie informuję że dziś panowie strażnicy też mieli w d.... zakaz parkowania przy Cmentarnej.

0 0
ID:15096

antyolog

zgadzam sie z wszystkini opiniami o straży miejskiej jak w słoneczny dzien siedzieli na ławce przez godzine i 40minut i za to biorą pensje z nas podatników. każdy może siedzieć na ławce tylko nie w godzinach pracy. to poco nam taka instytucja?

0 0
ID:28117

antyolog

czemu nikt nie odwiedza tej strony. może temat jest nieaktualny?

0 0
ID:28582

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA