Jakież było moje zdziwienie,gdy kupiwszy mieszkanie na...

Jakież było moje zdziwienie,gdy kupiwszy mieszkanie na osiedlu Zazamcze,będąc w Spółdzielni zobaczyłem że pani prezes to stara babulinka około 80 lat.Ludzie do chol..y,czy nie ma juz w tym Włocławku kogoś młodszego na to stanowisko?Nie dajmy sie zwariowac,ta babcia to powinna bujac prawnuki na karuzeli a nie rzadzic spółdzielnią!!!

13 komentarzy

elka

Romuś - brzydko się zachowałeś. Muszę ci powiedzieć , że ta baba, jak ją określiłeś jest z dużym doświadczeniem i napewno będziesz zadowolony, że tam mieszkasz. Mieszkałam tam prawie 30 lat i twierdzę, że pod rządami tej baby wszystko się trzyma. Jest to baba z ( bezubliżania Jej z tzw. jajami). Pozdrowionka

0 0
ID:15103

co to dyskryminacja ?

PO pierwsze ,nie możliwe aby ta Pani miała aż tyle lat ,pewnie jesteś osobą jeszcze młodą i tak ci może się wydawac że to taka starośc .pO drugie w tej spółdzielni najlepiej sie wiedzie ze wszystkich jakie u nas są .Mieszkańcy płacą najmniejsze czynsze w mieście itp widocznie jest to jeszcze prężna ,mądra kobieta .TY też kiedyś osiągniesz słuszny wiek i ciekawe co wtedy powiesz .

0 0
ID:15104

Henryk

Romuś,dlaczego kupowałeś mieszkanie na Zazamczu,pewnie ze względu na niski czynsz. Pomieszkasz to przekonasz sie, że jest to Osiedle bardzo zadbane, jedno z najładnieszych we Włocławku i to właśnie dzięki jak piszesz tej "babuleńce".Mam nadzieję, że po przeczytaniu tego co napisałeś jest Ci wstyd.

0 0
ID:15105

jadzia

ROMUŚ !!!
nie wiem skąd przybywasz , nie wiem jak zdobyłeś pieniądze na kupno mieszkania spółdzielczego ,nie wiem czy ukończyłeś gimnazjum w mieście ,wiem jedno, wiem ,że zachowujesz się jak nieokrzesany c...

0 0
ID:15111

kortyzol

A co Romusi baniak boli?Babcia nie dała na piwko i suszy po wczorajszej balandze.A może Ci się przewidziało?Prezeska ma najwyżej 79 a nie zaraz 80.Fe

0 0
ID:15112

bóm

Lepsza pani Prezes, niż spoldzielni z Południa. Ten umie tylko kasę doić od lokatorów, a wszelkie decyzje biją w nich.

0 0
ID:15119

kortyzol

Trzeba tylko dodać,że jak się siebie i rodzinkę ustawiło, mleka nadoiło,zapasy w postaci różnych nieruchomości pod dzierżawę itd. narobiło, to można spokojnie rządzić nawet do
80-ki .Jeśli chodzi o Prezeskę,to jej oczywiście do tej cyferki sporo brakuje.Tak naprawdę ,to zadbana kobieta.Wygląda jak na swoje lata młodo bo najwyżej na 50 lat.Myślę ,że inne panie nawet te z jej otoczenia powinny się ogarnąć ,bo mimo ,że są młodsze to wyglądają naprawdę jak babunie np p.O.
Tak na marginesie,które grabie ,grabią od siebie.Same grabie nie wystarczą.Trzeba mieć łąkę,kosiarzy, niewolników do głosowania,itd.jednym słowem cały folwark z ratajami.

0 0
ID:15122

do jadzi

Ja doskonale pamietam jakie uczelnie konczylem.Za to ty pewnie na srednim z maturka zakonczylas???

0 0
ID:15125

Romuś, nie rozrabiaj tu.To nie jest miejsce dla takich jak ty. Każdy tu stara się dobrze zachowywać i nie ubliżać po kolei każdemu. Pozdrowionka dla reszty.

0 0
ID:15131

iwo b.

Jadzia, merytorycznie masz rację , natomiast gramatycznie to powinnaś napisać " ... nieokrzesany" tzn. rzeczownik przed przymiotnikiem , odwrotnie piszą Anglicy najpierw przymiotnik a następnie rzeczownik.Czytając inne posty , zauważyłem,że Romuś imputuje Tobie "niedokształcenie" wskazując jednocześnie iż On to właśnie jest wysoko wyedukowany.Tym gorzej dla niego. Jest takie określenie " wykształcony a c... " ,no można inaczej powiedzieć wspierając się słowami poety " ... spoglądają spod ciężkich powiek, Orzeszkowa poświęciła im całą powieść..."
To też jest o Romusiu.

0 0
ID:15172

MELON

ALE CZOPKI ...

0 0
ID:15188

vist

no właśnie , głowa jak MELON a komórek ani , ani.A tych się nie kupi ani nie pożyczy ,z wodogłowiem trzeba żyć dopóki Najjaśniejszy pozwoli...

0 0
ID:15209

tolo

vist-to tylko twój g.... świst...

0 0
ID:15262

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA