Witam! Mam pytanie, czy orientuje się ktoś może gdzie we...

Witam! Mam pytanie, czy orientuje się ktoś może gdzie we Włocławku są jakieś szkoły szkolenia psów? Wiem, że kiedyś szkolenia odbywały się w pobliżu Szkoły Samochodowej ale adresu szkoły nie pamiętam. Proszę o poważne odpowiedzi i o ewentualne komentarze byłych i obecnych właścicieli czworonogów biorących udział w takim szkoleniu.

4 komentarze

zbuntowany_kaloryfer

Moja znajoma, Dorota Znajkiewicz (tel. 516 136 579) prowadzi szkolenia dla psów. Kurs podstawowy trwa trzy miesiące. No i dodam, że ma kobitka wrodzony talent do tego, nie zawiedziesz się.

0 0
ID:15250

lol

na okreżnej szkola daja nawet certyfikat

0 0
ID:15266

Pytanie

A może powinieneś zapytać ,gdzie odbywają się szkolenia dla właścicieli psów -zakres podstawowy.Temat - zakaz walenia na trawniki i do piaskownic ,oraz ,,podlewania ''drzew .Jak widać na ulicach Włocławka, nie wszyscy właściciele psów posiadaja taką podstawową wiedzę.

0 0
ID:15272

koga

Większym problemem jest sprzątanie po Waszych pupilach, ale niestety Wy właściele nadal nie dorastacie do spełniania tych obowiązków. W związku z powyższym instytucja hycla powinna być przywrócona, a szkolenie Waszych psów to nie problem do nagłaśniania.

0 0
ID:15279

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA