tak sobie myślę i myślę...czy dorosły syn ,który nie...

tak sobie myślę i myślę...czy dorosły syn ,który nie mówi prawdy rodzicom / bez względu na okoliczności / a w szczególności matce , jest wiarygodny ? czy nie może wyprowadzić w pole wszystkich innych napotkanych ludzi? a nawet cały naród ?
uważam,że takiemu osobnikowi raczej nie należy wierzyć.

8 komentarzy

nemo105

do VOX... oczywiście, że może... z pewnością ...dziś jest wszystko możliwe...bo jeśli nam zwykłym szarym ludziom dają możliwość kontaktowania, wyrażania swych opinii, wątpliwości przez INTERNET....TO JAKIMI MOŻLIWOŚCIAMI DYSPONUJĄ VIP-y??? Aaaa no.... takimi, że poprzez te media mogą nami manipulować! Apeluję MYŚLCIE SAMI nie pozwólcie MYŚLEĆ ZA WAS! W obliczu powodzi NAJWAŻNIEJSZE SĄ WYBORY. Jest POWÓDŹ ale z drugiej strony są SŁUPKI /ilu za kim głosuje/ Ja słupkom nie wierzę bo od 1989 nikogo u mnie nie było aby spytać się o szacunkowe głosy... a tyle już było wyborów...i tyle słupków - głupków. Gdzie oni robią te badania??? NA KSIĘŻYCU? Może na Marsie? Możliwości jest wiele w naszym Układzie Słonecznym a jeśli wykroczą poza układ... No To KOSMOS i wyborcami przyszłego rządu BĘDZIE UFO...

0 0
ID:15355

oszukany

Masz racje.Podobno cały czas okłamuje matke, a najbardziej on i jego rudy kolega okłamali większość głosujących polaków w ostatnich wyborach.Obiecywali "złote góry" a mamy głowe w nocniku.To,że jest kłamczuchem to widać gołym okiem.Ma długi nos jak pinokio i jest cały czerwony na twarzy.Troche się pewnie wstydzi,że on i jego koleszki w póścili naród w maliny.

0 0
ID:15357

widz25_

Nie przynudzaj. Idź na spacer, podlej kwiatki w domu. W poważne sprawy się nie mieszaj.

0 0
ID:15362

G

Bluźnisz synu,swego ojca!

0 0
ID:15367

Stacha

Wszyscy politycy obiecują cuda przed dorwaniem się do koryta.Tak było i jest.Nie ma co dyskutować który kandydat jest lepszy .

0 0
ID:15374

wyborca

Prędzej czy później (pamiętej) będziesz musiał się z tych słów wytłumaczyć.

0 0
ID:15380

O wyborca znowu

Ty zawsze i wszędzie będziesz pisał o tym tłumaczeniu?! Kompleksik jakiś masz? W domku się musiało zawsze spowiadać czy jak. Wyluzuj z tą swoją doktryną tłumaczenia za słowa. Bo niby przed kim jeśli prawa nie złamał? Jak już ktoś pisał następny mitolog się znalazł. Straszny musi być ten twój bóg skoro się go tak boisz i o jego reakcje na twoje czyny i słowa.

0 0
ID:15414

rolnik

Przepraszam -wyborca? Czy kościelny poborca?

0 0
ID:15439

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA