" zło dobrem zwyciężaj " -jasne , zrozumiałem,...

" zło dobrem zwyciężaj " -jasne , zrozumiałem, zagłosuję na Komorowskiego.

6 komentarzy

OBSERVER wylogowany

.. ja też zagłosuję na Komorowskiego :)

0 0
ID:15384

Ada

A ja zaglosuje na partie pracy. Wiadomo, ze przed wyborami ta sa tylko obietnice, ale mowia to, co mnie interesuje. Na przyklad chca aby umowa o prace byla stala, zeby byl ustalony minimalny zarobek, chca wycofania wojsk z Afganistanu, podniesienia funduszu zdrowia, godnego odszkodowania dla powodzian a przede wszystkim ogloszenia katastrofy naturalnej odnosnie powodzi. Pan Komorowski na swym piedestale niewiele interesuje sie ludzmi, zadufany w sobie, przedluzyl pobyt naszych zolnierzy w Afganistanie, powodzianie nie interesuja go, ani ludzie pracy. Inaczej mowiac wielki hrabia. Ale kiedy zostanie PIS i PO, to zaglosuje na PO bo mam dosyc tych piesni zalobnych i tumanienia spoleczenstwa.

0 0
ID:15392

rolnik

Zdurniałeś po tym liście do reszty.

0 0
ID:15394

To znaczy

Że czekacie na dalsze cuda ,tak ? Zapytajcie o te cuda tych , których trzeci raz woda zalewa w okolicach Sandomierza ,oni wam wyjaśnią na czym polega błąd w waszym rozumowaniu . A może pojedźcie im pomódz to cudów wam się odechce .

0 0
ID:15395

barbara

Serdecznie dziękuje za takie dobro.Głosuję ja i moja rodzina na Kaczyńskiego.

0 0
ID:15398

cyklista-wylogowany

Brawo Pani Ado.
Wszak mam w pewnych kwestiach nieco inne poglądy niż wymieniona przez Czcigodną Panią Partia Pracy, jednak moja opinia na temat wycofania Polskiego Wojska z Afganistanu pokrywa sie z opinia tejże partii.Szanuje również Pani stanowisko w sprawie dokonania wyboru przy głosowaniu.

0 0
ID:15418

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA