Szanowni Internauci nie dajcie sie zwieść. Rolnik to nowy...

Szanowni Internauci nie dajcie sie zwieść.
Rolnik to nowy login Szuii.
Ten sama forma wyrażania opinii.Te same charkterystyczne skróty myślowe oraz forma zdań.
Postanowiłem sprawdzić(nie znam się na tym całkowicie)to co opisywał rzekomy rolnik odnośnie działów gospodarki:
rolnictwa,sadownictwa i ogrodnictwa.Okazało sie,że rolnictwo jest działem gospodarki natomiast w skład ogrodnictwa wchodzi między innymi sadownictwo i warzywnictwo.Zatem sadownictwo jest działem ogrodnictwa a nie samodzielną dziedzina gospodarki(jak to opisywał w odpowiedzi w swoim poście rolnik)
A zatem albo Szuja zmienił nick na rolnik(od dłuższego czasu nie pojawią sie na portalu) albo operuje z zakupionego dla swojego potomstwa komputera pod tym właśnie nickiem.

6 komentarzy

cyklista-wylogowany

Na poparcie swoich spostrzeżeń odnośnie zmiany nicka podam przykłady:
W dniu 06.06 godz.9:59 otwiera post jako Szuja aby w dniu nastepnym 07.06 godz.8:42 juz jako rolnik poprzeć (z nicka) Szuję.
Ulubione rozpoczynanie postów Szuji już jako rolnika typu
www.-dn.08.06(dwukrotnie bez odzewu)godz.15:51
Ulubione "aforyzmy" Szuii-"A Wanda juz Niemca lubi" kilkakrotnie występujące na tym portalu w okresach wcześniejszych.
Oraz o rolnictwie(pisząc obrażliwie w stosunku do czytających)o jego rzekomym znawstwie z terminologi:rolnictwo,sadownictwo,ogrodnictwo-post z dnia 06.06 godz.18:56 oraz ten sam temat po zarzutach Czcigodnych Internautów dotyczących rolnika(w tym Szanownego Zbuntowanego-Kaloryfera)odn.07.06 godz.08:35.
Zwróćcie Szanowni Internauci uwagę na podobne ataki na wszystko i wszystkich zarówno dawniejsze (jako Szuja)jaki i obecne rolnika.

0 0
ID:15623

rolnik

Znałem z ulicy Promiennej taksówkarza,budowlańca ,projektanta.Jego wiek,zamiłowania i charakterystyczny sposób wyrażania się, idealnie pasują do ......... no właśnie cylkisty.A teraz jeśli chodzi o rolnictwo to masz oczywiście rację.Napisałem taki podział praktyczny .Zgodnie z zasadami logiki są tacy rolnicy ,którzy są tylko rolnikami.Ale są też tacy ogrodnicy co są tylko ogrodnikami. Są tacy ogrodnicy ,którzy są tylko sadownikami . Są też tacy rolnicy ,którzy są rolnikami ,sadownikami i ogrodnikami.Ale są tez tacy rolnicy ,którzy są rolnikami i taksówkarzami a nawet projektantami w zakresie budownictwa itd.Serdecznie pozdrawiam.Każdy orze jak tylko może.

0 0
ID:15631

rolnik

M-szuja
D-szui
C-szui
B-szuję
N-szują
M-szui
W-szuja
Szuja ,szuję krytykuje !Buhahaha

0 0
ID:15632

Taaa

Czyli mamy na forum ,,07 zgłoś się'' ...

0 0
ID:15644

rolnik

Cyklista reklamacji nie wnosi a więc prawda!

0 0
ID:15660

wadera

A kto miałby być tym agentem ?szuja,rolnik czy cyklista ?Pogubiłam się.Mnie się wydaje ,że cyklista to raczej padzioch a nie rolnik.

0 0
ID:15661

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA