witam... szukam pomocy ... ktoś może wie gdzie można TANIO...

witam... szukam pomocy ... ktoś może wie gdzie można TANIO nabić klimę w aucie ? proszę o pomoc :) bo nie interesują mnie kwoty rzędu 200 zł tak jak wszędzie na mieście ...

11 komentarzy

marcus

Na ul. Wolność wjazd od Nowomiejskiej jest taki warsztat gdzie nabicie klimy łącznie z odgrzybianiem kosztuje chyba 150 zł, ale nie gwarantuję tej ceny bo słyszałem to od innych osób.

1 0
ID:15630

Przemek

a Mnie interesuje gdzie można gdziekolwiek nabić klime we Włocławku

0 0
ID:15634

/

Najlepiej nabic za 100 zlotych i byle jak, dziekuje za takich kolesi, sprzedaj samochod, jak cie nie stac, klimatyzacja to wydatek 200 na rok, ogranicz jezdzenie i zrob dobrze klime, nie ja odgrzybia porzadnie, najlepiej w zakladzie gdzie tylko klime robia. Jak masz robic byle jak to nie rob, szkoda nawet 100 zl.

0 0
ID:15639

NEGOCJATOR....

to nie o to chodzi że mi żal czy mnie nie stać itp... chce wykonać nabicie najtaniej, a nie wydać 250 zł bo jest sezon na nabijanie klimatyzacji i ktoś chce na mnie zarobić ... chce kogoś taniego kto robi to samo co wszyscy tylko za normalne pieniądze !

0 0
ID:15642

Taaa

Bo tak naprawdę nabicie klimy z zyskiem dla warsztatu to kwota ok 120zł ,cała reszta to już nabijanie klienta ...w butelkę ...A że we Włocławku mało warsztatów to drą ile się da. Podobnie jak z regulacją instalacji gazowej ,,,zakładacz'' jej nie wyreguluje ,a skasuje .

0 0
ID:15643

NEGOCJATOR....

na mieście jest jakaś paranoja z nabijaniem klimy... wszyscy nagle ze 100 zł wołają 200 - 250 bo twierdzą że gaz do nabijania klimy podrożał 2-3 krotnie ! a mi sie wydaje że to zwykłe naciągactwo bo sie ciepło zrobiło !

0 0
ID:15648

KOBRA

Przestrzegam przed pseudo mechanikami,ktorzy oferują usługę za "grosze". W tej chwili są tylko dwa takie punkty we Wł-ku,
ktore to zrobią profesjonalnie.
Jeden to jak się jedzie na Zarzeczewo, naprzeciw domu opieki dla ludzi starszych, a drugi to na ul Weselnej 12 pan Zbigniew Iwański tel 54 233 16 69, 605 584 191. I nie oszczędzaj kolego na wymianie filtra przeciw pyłkowego, a z kolei nie daj się nabrać na tzw odgrzybianie, ktore polega na psiknięciu areozolem na filtr. Dla porownania podjedż do jakiegokolwiek serwisu i zapytaj o cenę to wtedy dopiero mina ci zrzednie. Przykladowo do mojego samochodu wchodzi 0,85 kg środka i sam naocznie stwierdzilem, ze tak było. Do tego dokupiłem filtr węglanowy za 44 zł i calość mnie kosztowała 244 zł. Teraz upaly mi nie straszne, jazda to czysta przyjemność, a wnętrze samochodu schladza się w 2 min
PS
Pamiętaj, że różnica między temp powietrza na zewnątrz, a tą w samochodzie nie powinna być większa jak 6-8 stopni, bo w przeciwnym razie można dostać udaru.
Pozdrawiam i życzę szerokiej drogi

0 0
ID:15650

Krystyna

Otworzyc okno w samochodzie, zawiesic ochraniacze na szyby przed sloncem to macie klimatyzacje i zdrowsza i tansza.

0 0
ID:15651

Taaa

Na tym to nieszczeście polega ,że jest ich dwóch ,jakby był jeden to ta usługa kosztowałaby 400zł - i o tym trzeba pamiętać .

0 0
ID:15654

rolnik

Kupcie sobie lepiej fury-manki.Owies też nie drogi.

0 0
ID:15667

Tomek

Ja ostatnio byłem na ulicy Wolność 22b i tam profesjonalnie i tanio gościu nabił mi klimkę. Mają też dobre urządzenie do odgrzybiania. Strasznie wielki ozonator który prze ozonował mi całą kabinę. Zapłaciłem tylko 120 za całą obsługę. A i dostałem płyn do spryskiwaczy gratis :)

1 0
ID:53033

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA