Ostatnio czytałem ,że Jadzia ma kłopoty z debilnym...

Ostatnio czytałem ,że Jadzia ma kłopoty z debilnym miłośnikiem tzw. muzyki,rezydującym przy ul.Rajskiej 6.
Chcę Ciebie , Jadziu pocieszyć,że nie tylko Ty żyjesz wśród
debilków. Dzisiaj o 4-tej nad ranem ul. Pogodną w kierunku Hożej i Promiennej / cała jezdnia należała do nich / przeszła sfora dzikusów .Przewodził tej hordzie niekompletnie ubrany młodzieniec mający więcej w sobie tłuszczu niż szarych komórek.Wtórowali mu pomniejsi .Z tych pomniejszych wyróżniał się jeden taki ,odziany w żółtą koszulkę , w białej bejzbolówce osadzonej , na czymś co przypominało głowę, śmiesznie i głupawo ale i grożnie zarazem. Wydzierali się /śpiewali ? / okropnie, aby nie zaschło im w gardzielach ,po kolei raczyli się jakimś płynem z jednej butelki.
Tak się złożyło ,że bladym świtem ,tego stada nie powitał żaden patrol umundurowanych mężczyzn.

4 komentarze

ananas

I?

0 0
ID:16203

Polecam

Tego słuchającego "muzyki" z 14 Pułku Piechoty 1 I klatka - tam dopiero decybele wykańczają sąsiadów tego od 8 do 22.

0 0
ID:16205

A-Z

nawet w ciagu dnia nie wolno grac glosno muzyki, tylko tyle co dla siebie, nie wolno zakłucac spokoju a jesli to wystarczy zglosic dzielnicowemu i sprawa bedzie zalatwiona.

0 0
ID:16206

cyklista-wylogowany

Wszak nie jestem prawnikiem ale czy słuchanie głośnej muzyki nie podciągnieto by pod paragraf o ochronie praw autorskich.Skoro zmuszeni są do słuchania muzyki osoby postronne to jest to rozpowszechnianie bez wymaganej zgody autorów.

0 0
ID:16216

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA