Aleksandra Kulińska została nowym dyrektorem...

Aleksandra Kulińska została nowym dyrektorem Włocławskiego Centrum Kultury.

A jakieś sukcesy tej Pani ?

16 komentarzy

Bat

Jest młoda wykształcona i na sukcesy ma czas teraz właśnie.

0 0
ID:16257

nieco starszy

Jakie sukcesy ? Jest przecież młoda i starannie wykształcona .Ma już doświadczenie w pracy z młodzieżą.
I to są atrybuty Jej przyszłych sukcesów , czego Jej i całemu personelowi WCK ,z całego serca życzę.
Mam również nadzieję,że " rokowisko-kretowisko" raz na zawsze stamtąd zniknie.

0 0
ID:16259

Taaa

A z jakiej partyi jest owa niewiasta ,czy chadza lewą stroną czy prawą ?

0 0
ID:16260

do q66

a co zazdrościsz jej?

0 0
ID:16266

Pat

No i jeszcze trzeba dodać , że jest piękną kobietą.

0 0
ID:16267

do q66

Nie zazdroszczę ,ale Wieśławek ma już takie ,,kułackie'' tradycje ,że tylko hrumhrumki dopuszczone do koryta mogą ,,piastować '' a ich kompetencje i wiedza fachowa ma niewielkie znaczenie .Przykłady można by mnożyć zwłaszcza w dziedzinie sportu i kultury...

0 0
ID:16270

Włocławianiuuniuś

1. Wykształcenie - hmmm menadzerskie?
2. Układ PO - SLD (po wizycie Komoroskiego)
3. Ładna, hmmm oby była inteligentna
4. Doświadczenie w Kulturze - nie słyszałem o tej pani za wiele, ktosik pisał że sekretarką była.
Dużo by wymieniać, nierozumiem dlaczego Pan Kukiełczyński nie zgłosił się, zagioł by ich w każdym stopniu.
Pana z-ce - prezydenta H. w niezłe bagno Pan Andrzejek wrobił.

0 0
ID:16274

namelanżu

a co to jest projekt włocławek? stowarzyszenie pod patronatem posła wojtkowskiego, organizujące akcje proobywatelskie, happeningi, debaty i inne badziewia, które nikogo nie interesują poza organizatorami. ale kasiora z batorego i innych leci szerokim strumieniem...

0 0
ID:16283

empata

A ja tej bidulce współczuję, nie wie , naiwna, w co się wpakowała - czeka ją niezła jazda w tym kłębowisku żmij ,zwłaszcza ,że część kolektywu entuzjastycznie popierała jej kontrkandydatkę - protegowaną "sami wiecie kogo" , więc zakup dziewczyno , w ilościach hurtowych relanium , prozak i co tam jeszcze dobrze robi na stressss - dużo zdrowia,wytrwałości i stalowych nerwów - trzymamy kciuki Panno Aleksandro - obyś nie poległa !

0 0
ID:16287

q66

Użytkownik posługujący się nickiem "do q66" sam sobie zadajesz pytania i odpowiadasz, niezły z Ciebie artysta.

Zadałem pytanie, bo jak sądzę to na takie stanowisko powinna zasługiwać jedynie osoba naprawdę znana i to nie tylko we Włocławku i co ważniejsze mogąca coś naprawdę zmienić. A w tym przypadku to chyba poza paroma twórcami jakiegoś tam stowarzyszenia, osobami typu "wieczni działacze młodzieżowi", to kto tą Panią zna i jakie konkretne osiągnięcia ma ?
I tak długo jak pensja pochodzić będzie z moich podatków mam prawo pytać kto to jest ?
I życzę jak najlepiej, ale cudów to chyba nie będzie.

0 0
ID:16288

rysiek

piekna kobieta.moze jakas kawka pani Olu?

0 0
ID:16289

rolnik

Ja mam piękna krowę ale daje mało mleka.

0 0
ID:16293

cyklista-wylogowany

Szanowny q66.Zadałeś grzecznie pytanie kto i zacz,a w ramach odpowiedzi doszłoby do cybernetycznego linczu.Nie przejmuj się tym zbytnio.Mam juz przygotowaną odpowiedż na Twoje pytanie.Dzisiaj Czcigodny dostaniesz odpowiedż na pytania które postawiłeś. Poruszę to nowym temacie.
Pozdrawiam

0 0
ID:16304

Bolek

Rolnik. A bijesz do tej krowy czy do jej zdjęcia? Każdy rolnik postępowy sam zapładnia swoje krowy. Ha ha. Niezły gość z ciebie.

0 0
ID:16326

Cain

cyklista czy jak ci tam ty ze starości już chyba nie możesz i uroda kobiety wzbudza w tobie zgryzotę i zgryźliwość. Stary a o wiagrze nie pomyślisz? Tobie jak i rolnikowi chyba już czas trochę możliwości docenienia urody ładnej kobiety trochę posunął ocenę. Ano dziadki dajcie sobie luz. A no chyba , że wy nie dziadki tylko...

0 0
ID:16327

axxx

lepsze widziałem

0 0
ID:16348

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA