Cyklista swoje a ja swoje. Dobry żyd ,to żyd...

Cyklista swoje a ja swoje. Dobry żyd ,to żyd ,który........... proszę dokończyć!

5 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Szanowny Cyklisto. Nie jest żadną tajemnicą, że żywisz niechęć do Żydów. Czy znasz osobiście jakichś Żydów? Czy słuchałeś ich opinii? Czy wymieniałeś poglądy?
Osobiście znałem tylko jednego przedstawiciela tej nacji. Studentkę z Izraela, piękną dziewczynę, która normalnie ze wszystkimi chodziła do klubu na piwo i śmiała się z Chasydów i wszelkich ortodoksów. Tak samo jak jak ja dokuczam radiomaryjcom. Cyklisto, co Ty na to, aby przyjąć założenie, że w Izraelu żyją normalni ludzie pragnący po prostu żyć w spokoju? I że nie chcą "panować nad światem"? A te świry z Palestyny? Skoro tak się chwalą swoimi terrorystami? To jak się dziwić, że ktoś zaatakuje terrorystów? Ktoś, kto broni swojego terytorium.
Cyklisto, gdybyś miał świadomość, że sąsiad szykuje na sąsiedniej posesji atak na Twoją rodzinę... to czekałbyś biernie? Bo ja nie. Zaatakowałbym gnoja wszelkimi dostępnymi środkami. Niech gnije.

0 0
ID:16338

Stacha

Dajcie spokój Żydom - miałam wychowaczynię - Żydówkę -była świetna- mieszkała na 3-go Maja.

0 0
ID:16341

Pimpek

Popieram kaloryfera w tym temacie.

0 0
ID:16345

Taaa

Najwpierw niech ten ,,naród wybrany'' odczepi sie od nas ,a nie tylko wyciaga łapę po ,,należne'' odszkodowania . W tym temacie całkowicie wyjątkowo popieram stwierdzenie Putina -paszli won...

0 0
ID:16351

włocławianin

w tym włocku to .... .... .... itp. niech każdy popatrzy na siebie, naprawdę chyba mało problemów macie, że takimi pierdołami się zajmujecie, niektórzy z was to już sami siebie przechodzą w tych dywagacjach

0 0
ID:16394

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA