Gdzie na Ryby? za wszelkie informacje dziekuje

Gdzie na Ryby? za wszelkie informacje dziekuje

3 komentarze

zbuntowany_kaloryfer

Od dobrych kilkunastu dni, na plaży za Wisłą (mniej więcej vis a vis Pałacu Biskupiego) MASOWO wręcz biorą okonie. Szczególnie w okolicy szczątkowej główki - przy kanale prowadzącym do dawnego portu.
Łapałem na blachę obrotówkę kilka w sumie dni pod rząd głównie w godzinach 17-19. Czasem skoro świt. Praktycznie co drugie zarzucenie wyciągałem pięknego, tęczowego okonia. Czasem szczupaka. Przestałem chodzić trzy dni temu tylko z jednego powodu: przywoziłem tych ryb takie ilości, że domownicy nie mogą już na nie patrzeć. Nawet multum poszło do octu na zapas, a i sąsiedzi zostali hojnie obdarowani. Tak więc z czystym sercem polecam to miejsce, no i mam nadzieję, że te cholerne okonie nie przeniosły się gdzieś z powodu ostatnich upałów.
Ps. Sztuką jest też znalezienie "ochotnika" do obierania 7-10 kilo okoni codziennie - kilka dni pod rząd hehehehehe

0 0
ID:16385

Pytanie -

Do ,,działaczy'' Polskiego (podobno) Zwiazku Wędkarskiego.Podstawową cechą tego nieszcownego gremium jest bezczynność i okradanie wędkarzy płacacych składki ,ponieważ nic w zamian za wpłacone pieniądze nie otrzymują -tam pytaj o te sprawy .

0 0
ID:16396

Piotr

dzieki za info ale mi raczej chodzi o lowienie splawikowe gdzies na prywatnym terenie gdzie za oplata mozna lowic

1 0
ID:16414

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA