SZOK!!! Szwajcaria odmówiła ekstradycji pedofila, który...

SZOK!!! Szwajcaria odmówiła ekstradycji pedofila, który powinien stanąć przed wymiarem sprawiedliwości i ponieść surowe konsekwencje. Z tego wnioskuję, że każdy gwałciciel-pedofil, który ma żydowskie pochodzenie może chodzić spokojnie, jest nietykalny.

18 komentarzy

Piotr

z niego taki pedofil jak z naszego bylego zmarlego papieza świety

0 0
ID:16422

kipis

Tzynastoletnia dziwka ze swoją mamuśką chciały trochę kasy skręcić na imprezach u Jacka Nicolsona a bidny Polański dobry chłopak z Polski dał się złapać przebiegłym suką a chciał jedynie pociupciać będąc lekko nawalonym.

0 0
ID:16425

kartoflanka

Bzyknął koleś po pijaku jakąś naćpaną małolatę ubraną jak panna lekkich obyczajów, wypindrowaną i wymalowaną i proszącą się o bzykano i teraz od 40 lat nazywany jest pedofilem. :) :) :)

0 0
ID:16426

zibi

Jaki z niego pedofil, opanuj się Pamar. Romek to normalny facet. Dziewucha mu chciała loda zrobić a on ją puknął i to się nazyw a niezły przekręt...

0 0
ID:16427

wolność

wolność dla zydka = norma..

0 0
ID:16428

Włocławianiuuuniuś

Facet jest Pedofilem i kropka. Ta dziewczyna nie miała 16 lat nawet wg polskiego prawa, ale są równi i równiejsi. I niech wreszcie nikt nie pisze że nie można odróżnić dziewczynki która ma 13 lat a 18 –latki, bo powiem że jest ślepy ale wtedy jakim cudem trafiłby ….na dodatek minister msz cieszy się z tego faktu, o dziw – kobieta.
Nie będę oryginalny POLSKA TO DZIKI KRAJ.

0 0
ID:16429

Bonfilia

Jak ta jego żona nie brzydzi się spać z takim starym ZBOKIEM .

0 0
ID:16430

Aktor

Obejrzyjcie Gorzkie Gody to zrozumiecie co to sex i pożądanie. Wszyscy piszą te komentaże jakby nigdy nie chcieli się kochać na dziko i na maxa. Wtedy nie ma różnicy z kim, dlaczego, po co, jak...

0 0
ID:16433

jan

to nie onet kolego

0 0
ID:16434

kortyzol

Pisałem przecież ,ze dobry żyd to........... a jak Sikorski ze swoja w poprzek go bronił.

0 0
ID:16435

zbuntowany_kaloryfer

Żaden z niego gwałciciel, żaden pedofil. Bzyknął laskę szukającą wrażeń i zapewne wyglądającą na więcej lat niż ma i to wszystko.
Jaki gwałt?
Dać człowiekowi spokój!!

0 0
ID:16438

negocjator

jak patrzę na Polańskiego to dla niego mogła by być nawet 14-sto latka ... byle by nie była za poważna na twarzy !

0 0
ID:16440

Ogi

Jaki on zboczeniec a tym bardziej pedofil? byliście kiedyś w USA? Tam do kobity się nie można odezwać ani poflirtować bo zaraz cię oskarżą za napastowanie seksualne. To jest chory kraj i chore sądownictwo. Przypomnijcie sobie sprawę Polaka który mył swoją małą córkę i dotknął jej pupy - siedzi teraz w więzieniu bo dostał wyrok 15 lat. Trudno nie dotknąć pupy dziecka jak się go kąpie.

0 0
ID:16441

vist

A pedofilom w czarnych sukienkach jakoś się udaje czmychnąć karze. Jedni wymykają się "do domu pana" innych gdzieś chowają w bezpiecznych miejscach... No chyba ,że to też Żydzi ,jak tu piszą niektórzy z lekka dotknięci upałem.

0 0
ID:16444

Stacha

Dajcie Romkowi spokój - to Żydzi z USA nie mogą przeboleć,że Żyd z Polski jest świtnym reżyserem, chcą go udupić i tyle.
Uważaj,bo Ty też się możesz pomylić - panienki 13-to letnie wygladają jak 18 -tki- .

0 0
ID:16453

pamar

Do wszystkich tych którzy w zachowaniu tego .... nie widzą niczego złego: poczekamy aż Was (Wasze córki, siostry lub wnuczki) dopadnie jakiś czterdziestoletni zbok to co wtedy zrobicie? Też powiecie, że sama chciała? Ja mam córkę w podobnym wieku i przysięgam, że jeżeli by jej się coś takiego przytrafiło to biorę siekierę i idę na poszukiwanie "gościa"! Teraz nie dziwię się pani S.Geimer, że nie chce o tym mówić, ale dotrzyjcie do jej zeznań z tamtego okresu jak o tym mówiła (gwałt analny) i co ten zbok z nią wyprawiał.

0 0
ID:16469

Do PAMAR

MASZ skłonności mordercze proponuje psychologa najlepiej żeby Cie zamknąć i zabrać Ci tą córke bo sam jej krzywde zrobisz, a i pilnuj jej bo te 13letnie dziewczyny same sie pchają i trzeba je odganiać bo później problemy są.

0 0
ID:16483

tie

Ja tez mam dzieci i uwazam, ze taki czyn to pedofilstwo. Nie stac ich bylo na legalne dziwki? musieli jakies maloletnie do domu spraszac ? a moze po prostu takie lubia? jak ma 15 to juz dla nich "stara dupa"? jak dla mnie: obrzydliwy zboczeniec-pedofil. Jak go widze to mi sie chce rzygac!

0 0
ID:16484

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA